Heerlijk genieten met een buitenkeuken

Laatst bijgewerkt op 7 januari 2021

Een sappige steak op de barbecue of een frisse salade met een lekkere dressing, wie houdt er niet van? Zeker als je dit kan klaarmaken en serveren tijdens een zwoele avond op het terras of in jouw tuin. Met een buitenkeuken in combinatie met een terrasoverkapping geniet je niet alleen van het lekkere eten, maar ook van het luxueuze buitenleven en het samenzijn met jouw familie en vrienden.

De voordelen van een buitenkeuken

Met een buitenkeuken kan je in alle rust en comfort buiten koken of barbecueën. Bovendien geniet je zelf ook ten volle van jouw tuinfeest omdat je bij jouw gasten kan blijven en niet telkens over en weer naar binnen moet. Buitenkeukens winnen daarom steeds meer aan populariteit. Door ze te laten overkappen geniet je ook bij slechter weer van deze unieke aanbouw aan jouw woning.

Het belang van een terrasoverkapping

Buiten koken is een droom, maar we leven nog steeds in België waar het weer snel kan veranderen. Laat dit jouw belevenis niet beïnvloeden en plaats daarom een overkapping. Zo zit je altijd droog en heb je de mogelijkheid om licht en verwarming te plaatsen. Op die manier beperkt het gebruik van jouw buitenkeuken zich niet enkel tot de zomermaanden.

Door je buitenkeuken te laten overkappen zal ze ook veel langer meegaan. Je kan een eettafel of lounge bij jouw buitenkeuken plaatsen, dit meubilair wordt beter beschermd dankzij een overkapping. Een ander voordeel is dat je de kussens niet steeds binnen hoeft te leggen.

Meer informatie over een terrasoverkapping

Behoort een vaste buitenkeuken niet tot de mogelijkheden? Ook een barbecue en een sfeervol gedekte tafel onder een comfortabele terrasoverkapping volstaan om een heerlijk diner te serveren en tegelijk te genieten van het prachtige buitenleven. Wil je meer informatie over een overkapping? Neem dan contact met ons op of kom naar onze toonzaal. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor je op.

Mock-up-Renson-Outdoor

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenleven oplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Maak een afspraak in onze toonzaal

Afspraak Toonzaal

  • DD slash MM slash JJJJ
Scroll naar top