Combineer uw lamellendak met de Umbris Panno SP zonnedoek

Combineer uw lamellendak met de Umbris Panno SP zonnedoek

Met een Umbris lamellendak geniet u het hele jaar door van het luxueuze buitenleven. Dit op-en-top Belgisch product beschermt zowel u als uw terras tegen zon en regen. Wist u al dat u ook kan kiezen om uw lamellendak te combineren met een stijlvol zonnedoek? Met de Umbris Panno SP, de nieuwe manier van zonwering, is dat perfect mogelijk!

Stijlvolle zonnebescherming

Het Belgische klimaat is ons jammer genoeg niet altijd gunstig. Met een lamellendak kan u op elk moment genieten van uw buitenruimte. Zo kan u de licht- en windinval op uw terras makkelijk regelen met de draaibare lamellen. Bij regenweer kan u de overkapping zelfs volledig sluiten. Elk moment dat de zon schijnt wilt u natuurlijk graag buiten vertoeven. Toch is het belangrijk om voldoende bescherming te voorzien. Uiteraard verkiest u een zonnebescherming die in het geheel van uw terrasoverkapping past, zoals een stijlvol Umbris zonnedoek.

Umbris Panno SP

Umbris Panno SP: op maat gemaakt

De Umbris Panno SP (lees: Sun Protection) is een windstabiel zonnedoek. Zoals elke Umbris oplossing, wordt dit zonnedoek volledig op maat gemaakt. Het doek is voorzien van krachtige gasveren en een hoogwaardige ritsbevestiging (zipscreen) met een strakke opspanning als resultaat. Dit innovatieve product kan onafhankelijk van een Umbris lamellendak uitgewerkt worden als volwaardige terrasoverkapping.  

Integreer een zonnedoek in uw lamellendak

Bent u zelf een grote fan van een lamellen terrasoverkapping maar wilt u toch een unieke uitstraling creëren? Kies er dan voor om uw lamellendak te combineren met een zonnedoek. Umbris maakt die droom voor u waar. Binnen een en hetzelfde terrasdesign wordt een gedeelte voorzien van lamellen en een gedeelte van doek, de Umbris Panno SP. De verhoudingen bepaalt u helemaal zelf want elke Umbris wordt op maat en volgens voorkeur gemaakt.

Meer informatie

Het uitzicht van een Umbris Panno SP is – zowel open als (gedeeltelijk) gesloten – strak en stijlvol. Met een druk op de knop kiest u de gewenste zonnebescherming. De bediening gebeurt via afstandsbediening of via smartphone of tablet. Hebt u een specifieke vraag of wilt u een Umbris zonnedoek integreren in uw lamellendak? Neem dan contact met ons op.