Verandazonwering 

U houdt van stijl en klasse? Kwaliteit en minimalisme zijn helemaal uw ding? Maak dan kennis met de verandazonweringen van Harol. Met deze overkappingen geniet u voortaan van nog meer bescherming én vrijheid om het hele jaar door van tuin en terras te genieten. Het motto: “Leef meer buiten” krijgt zo dan ook een buitengewoon letterlijke betekenis.

 

Less is more

Deze nieuwste buitenlevenoplossing van Harol heeft het allemaal. De slanke voetpalen en geleiders van deze verandazonwering bieden ruimte voor een stijlvol verticaal screen aan de voorzijde. Het scherm wordt bovendien elektrisch opgerold in een zeer compacte kast met een strakke afwerking zonder zichtbare schroeven. De duurzame zip-technologie zorgt voor strakke schermen die jaar na jaar blijven meegaan, zonder dat ze lelijk worden of aan kwaliteit inboeten. 

Doordat het doek volledig opgerold kan worden, is het beschermd tegen weer en wind én geniet u tegelijk volop van maximaal lichtinval wanneer u dat wenst. Daarnaast kan u na zonsondergang, net zoals bij een terrasoverkapping, onder de sterrenhemel blijven zitten dankzij de geïntegreerde ledverlichting en andere accessoires. De glazen schuifwanden maken het comfortplaatje helemaal compleet. 

Een verandazonwering als geen ander

Zelfs met de bediening van de zonwering heeft u comfort in handen. Dit kan handmatig of automatisch via een zender, smartphone of tablet. Het geheel wordt afgewerkt tot in de kleinste details. Daarbij wordt er rekening gehouden met uw stijl, want de schermen zijn verkrijgbaar in meer dan 300 kleuren! Tot slot heeft de overkapping een maximale grootte van 4 x 4 meter. Zo kan u uw terras overkappen met een minimum aan palen. Met een verandazonwering van Harol kan u gegarandeerd duurzaam en stijlvol genieten van het exclusieve buitenleven. 

 

Foto’s van Verandazonweringen

 

 Maak een afspraak in onze toonzaal

Bent u benieuwd naar de prijs van een Harol verandazonwering of wilt u meer informatie? Maak dan een afspraak in onze toonzaal. Samen met u kijken we naar uw wensen en de mogelijkheden in uw persoonlijke situatie en maken we een offerte op uw maat.

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
    Buitenleven by Gudi respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.