aluminium tuinkamer

Aluminium Tuinkamer

Wil je je woning uitbreiden met extra leefruimte zonder al te veel verbouwingswerken? Of wil je in elk seizoen volop kunnen genieten van je tuin en terras? Dan is een aluminium tuinkamer of terrasoverkapping ongetwijfeld iets voor jou!

Volop genieten van tuin en terras

Een surplus voor huis en tuin  

De aluminium tuinkamers van Renson hebben alles wat je maar kan dromen. Ze bieden een zee aan extra ruimte en kunnen voorzien worden van heel wat interessante opties, zoals LED-verlichting, verwarmingselementen en een high-end geluidsinstallatie. Op die manier krijg je er meteen heel wat leefruimte bij waarin het heerlijk cocoonen is.

Je hebt de keuze uit verschillende modellen: aluminium tuinkamers met lamellendak, met vast dak, met doek of screen of met een combinatie van lamellen en vast dak. Bovendien kunnen alle modellen onderling gekoppeld worden, zodat je een enorme ruimte krijgt.

Duurzaam en stijlvol

Met tuinkamers in aluminium kies je voor een zeer duurzaam materiaal. Het heeft een erg lange levensduur, is ongevoelig voor UV-stralen en vocht, roest niet en trekt niet krom. Het is zeer onderhoudsvriendelijk en trekt geen stof of zand aan. Vermits het erg licht is, kan het gemakkelijk geplaatst worden.

Aluminium tuinkamers doen het bovendien uitstekend inzake thermische en akoestische isolatie. Ten slotte scoort aluminium ook erg goed op milieuvlak. Het is immers 100% recycleerbaar en vereist weinig energie bij de recyclage.

Meer weten over een aluminium tuinkamer?

Is een aluminium tuinkamer exact hetgeen jij zoekt? Neem dan snel contact met ons op of kom langs in een van onze toonzalen. Samen met jou bekijken we de mogelijkheden en creëren we jouw droomplekje, waar het zalig vertoeven is.

aluminium tuinkamer
aluminium tuinkamer
Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven