Zonwering

Wordt jouw rustige namiddag in je tuin of op je terras te pas en te onpas verstoord door verblindende zonnestralen? Of kan je het buiten gewoonweg niet uithouden omwille van de hitte? Dan wordt het hoogtijd dat je onze oplossingen op het vlak van zonwering leert kennen!

Een oplossing voor elke situatie

We genieten allemaal graag van een zonoverladen dag, maar soms wordt de hitte te veel van het goede. Gelukkig biedt Buitenleven by Gudi tal van zonwerende oplossingen aan, voor elk plekje rond je huis: op je terras, in je tuin of onder je terrasoverkapping.

Met een Harol knikarmscherm, vastgemaakt aan de gevel van je woning, kan je je beschermen tegen de zon en volop genieten van de welgekomen schaduw op je terras.
De vrijstaande zonwering Duostore is zeer geschikt om een wat verder afgelegen plekje in de tuin tegen de zon te beschutten, zoals de zandbak van de kinderen.
Om je terrasoverkapping van de felle zon te vrijwaren, kan je terecht in het aanbod van zonwerende gevelelementen van Renson, gaande van (kantelbare) lamellen tot een strak zonwerend doek.

Het ultieme gebruiksgemak

Welke oplossing je ook kiest, ze blinkt steeds uit in gebruiksvriendelijkheid. Zo kan je je knikarmscherm of Duostore laten automatiseren, waarbij een druk op de knop volstaat voor de juiste stand. Bovendien kunnen tal van accessoires, zoals verwarming of verlichting, het leven nog een stuk gemakkelijker maken.
Wist je trouwens dat onze zonweringsproducten in verschillende maten en ontelbare kleuren beschikbaar zijn? Zo kan jij je steeds beschermen tegen de felle zon op de manier die jou het best past.

Wens je meer inlichtingen over onze zonwering of heb je graag een vrijblijvende offerte? Contacteer ons gerust of maak een afspraak in één van onze toonzalen. Wij helpen je zo snel mogelijk verder.

psg_algarve_canvas_5258

Onze zonwering

Harol-knikarmschermen-(9)

Harol knikarmen

Wens je graag te genieten van de koele schaduw tegen de gevel van je woning? Heb je een moderne of toch eerder klassieke woning? Met onze Harol knikarmschermen op maat hebben wij altijd een geschikte oplossing voor je klaar.

Duostore-Harol-1-2-1-e1609942919255-1024x684

Harol duostore

Wil je beschutting tegen de zon maar heb je geen muur om een zonnescherm aan te bevestigen? Of wil je midden in de tuin kunnen genieten van een koele schaduw? Deze vrijstaande zonwering is het resultaat van jarenlange ervaring met het knikarmscherm, intussen een klassieker. 

wooddesign-lamellen-in-je-overkapping

Zonwerende gevelelementen

Iedereen geniet graag van een zonnige dag, maar soms kan het felle zonlicht voor heel wat hinder zorgen. Gelukkig hebben we ook hiervoor tal van oplossingen. 

Verandazonwering-(11)-uitgelicht

Verandazonwering

Je houdt van stijl en klasse? Kwaliteit en minimalisme zijn helemaal jouw ding? Maak dan kennis met de verandazonwering van Renson of Harol

Geintegreerde_Fixscreen_Detail_3

Renson voorzetscreens

Met de voorzetscreens van Renson heb jij zelf controle over de lichtinval en hou je ongewenste zonnestralen tegen. De voorzetscreens zijn bovendien duurzaam en van uitstekende kwaliteit.

appartement_an_lapure_2177

Renson Lapure

Renson Lapure is een designterrasoverkapping met doek dat zorgt voor een minimalistisch resultaat.

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven