Over ons 

Buitenleven by Gudi

Wilt u het hele jaar door optimaal genieten van het leven buiten in de tuin en op het terras? Of uw gevel stijlvol afwerken tot een strak geheel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Vanaf de eerste zonnestralen in het voorjaar tot in het verre najaar, met onze overkappingen en aluminium gevelbekleding kan u het hele jaar door genieten van het luxe buitenleven. Van een veelzijdig lamellendak tot een stijlvolle verandazonwering of Patio overkapping, bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om uw favoriete buitenplek te creëren. Bovendien zijn de overkappingen uit te rusten met vele extra’s en kunnen de zijkanten in dezelfde afwerking als uw gevelbekleding dichtgemaakt worden. Zo maakt u uw buitenplek nog unieker.

Met de Belgische merken Harol, Umbris en Renson beschikken wij over materialen van topkwaliteit. Alle lamellendaken en Patio overkappingen zijn bestand tegen hevige regenbuien en windstoten tot 100 km/u. Doordat ook onze terrasoverkappingen tegen een stootje kunnen, zijn deze uitermate geschikt voor horecazaken ter uitbreiding van het terras. Zo is het bij u elke dag terrasjesweer dankzij een sfeervol en gezellig terras dat beschut tegen wind en te felle zon. Verder kan u kiezen uit verschillende kleuren en stijlen: strak modern, warm, natuurlijk, landelijk. Hierdoor zorgen ze gegarandeerd voor gezelligheid en comfort.

Wie zijn wij?

Het idee achter Buitenleven by Gudi is in 2013 bedacht door Gunther Van Goethem en Dirk Van Cauter. Wij zijn ongeveer 20 jaar geleden de onderneming Gudi begonnen. Dit bedrijf richt zich op het plaatsen van ramen, deuren, zonweringen etc. Sinds 2008 is Gudi verdeler van het merk Harol en toen dit merk begon met het concept van het kwalitatieve buitenleven zijn wij meegegaan in dit idee. Na een drukke werkdag willen mensen graag quality time doorbrengen met elkaar. Wat is daar nu beter voor geschikt als een rustige en gezellige buitenplek die voorzien is van alle comfort?

Daarom vinden wij het belangrijk dat we topkwaliteit leveren en de plaatsing tot in de puntjes regelen. Wij willen de mensen een comfortabel buitenleven bieden, ook wanneer de weersomstandigheden het normaal niet toelaten. Met onze innovatieve oplossingen geven wij de mensen net dat beetje extra luxe wat het verschil maakt tussen een mooie of een onvergetelijke buitenbeleving.

 

Onze Oplossingen

Lamellendaken

Verfijn uw terras of tuin met een stijlvol en luxueus lamellendak. Regel de hoeveelheid zonlicht tot op de millimeter nauwkeurig met een simpele druk op de knop.

Lamellendak

Patio overkappingen

Geniet in alle luxe van het buitenleven. Creëer een beschutte plek waarvan u het dak volledig kan openen of sluiten. Zo mist u geen enkele zonnestraal.

Patio

Terrasoverkappingen

Elke dag terrasjesweer met de terrasoverkappingen van Harol. Rol het doek volledig naar beneden zodat uw gasten volledig afgeschermd zijn van zon of regen.

Terrasoverkapping

Verandazonwering AIR

Geniet voortaan van nog meer bescherming én vrijheid om het hele jaar door van tuin en terras te genieten met deze stijlvolle verandazonwering.

Verandazonwering

 

MAAK EEN AFSPRAAK IN ONZE TOONZAAL

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
    Buitenleven by Gudi respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.