Over ons

Wil je het hele jaar door optimaal genieten van het leven buiten in de tuin en op het terras? Of jouw gevel stijlvol afwerken tot een strak geheel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Buitenleven by Gudi, officieel Renson Ambassador

Vanaf de eerste zonnestralen in het voorjaar tot in het verre najaar, met onze overkappingen kan je het hele jaar door genieten van het luxe buitenleven. Van een luxueus lamellendak tot een stijlvolle aluminium gevelbekleding of een duurzaam knikarmscherm , bij ons vind je alles wat je nodig hebt om jouw favoriete buitenplek te creëren. Bovendien zijn onze overkappingen uit te rusten met vele extra's. Zo maak je jouw buitenplek nog unieker.

Met de merken Renson en Harol kiezen wij resoluut voor duurzame topkwaliteit. Onze  terrasoverkappingen kunnen dus tegen een stootje en zijn bijgevolg ook perfect geschikt voor horecazaken ter uitbreiding van het terras. Zo is het bij jou elke dag terrasjesweer dankzij een sfeervol en gezellig terras dat beschut tegen wind en te felle zon. Verder kan je kiezen uit verschillende kleuren en stijlen: strak modern, warm, natuurlijk of landelijk. Voor elk wat wils.

Wie zijn wij?

Het idee achter Buitenleven by Gudi is in 2013 bedacht door Gunther Van Goethem en Dirk Van Cauter. Wij zijn ongeveer 20 jaar geleden de onderneming Gudi begonnen. Dit bedrijf richt zich op het plaatsen van aluminium ramen, deuren, zonweringen etc. Sinds 2008 is Gudi verdeler van het merk Harol en later werd Renson toegevoegd aan het gamma. Na een drukke werkdag willen mensen graag quality time doorbrengen met elkaar. Wat is daar nu beter voor geschikt als een rustige en gezellige buitenplek die voorzien is van alle comfort?

Daarom vinden wij het belangrijk dat we topkwaliteit leveren en de plaatsing tot in de puntjes regelen. Wij willen de mensen een comfortabel buitenleven bieden, ook wanneer de weersomstandigheden het normaal niet toelaten. Met onze innovatieve oplossingen geven wij de mensen net dat beetje extra luxe wat het verschil maakt tussen een mooie of een onvergetelijke buitenbeleving.

terrasoverkapping
Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven