Renson Ambassador

Als Renson Ambassador willen wij jou op elk moment een zalig buitenleven bieden, ook wanneer het weer dat niet toelaat. Onze innovatieve oplossingen zorgen voor een tikkeltje extra comfort in elk seizoen, wat het verschil maakt tussen een mooie of een onvergetelijke buitenbeleving. Laat je inspireren of kom langs in ons experience center te Maldegem of Zottegem voor persoonlijk advies.

Buitenleven by Gudi is jouw Renson Ambassador

Buitenleven by Gudi is trotse Renson Ambassador. Met die titel erkent Renson ons als echte specialist in hun productgamma. Wij staan dus garant voor deskundig advies, persoonlijke begeleiding, zorgvuldige plaatsing en opvolging van Renson producten.

Renson Ambassador

Het ruime aanbod van een Renson Ambassador: voor ieder wat wils

1. Terrasoverkappingen

Als specialist in buitenoplossingen heeft Renson een ruim aanbod aan terrasoverkappingen. Je kiest uit overkappingen met een lamellendak, met een vast dak, met een doek of screen of een combinatie van lamellen met een vast dak. Alle modellen hebben een aluminium frame als basis, wat hun stevigheid en gebruiksvriendelijkheid verzekert.

Het strakke design van een Renson terrasoverkapping past bovendien bij elke woning en elke stijl. Er zijn tal van mogelijkheden om je overkapping te personaliseren (grootte, kleur, afwerking, accessoires, etc.). Benieuwd? De Renson configurator laat je eenvoudig de terrasoverkapping van je dromen samenstellen.

2. Aluminium gevelbekleding

Ook voor stijlvolle gevelbekleding kan je een beroep doen op Renson. Aluminium gevelbekleding geeft jouw woning of bedrijf een unieke moderne uitstraling. Horizontaal of verticaal, in gelijk welke kleur, voor zowel binnen als buiten en zelfs als naadloze afwerking voor gebogen gevels of over hoeken. Met aluminium gevelbekleding kan je hoe dan ook uitpakken met een prachtig resultaat.

3. Accessoires

Om je buitenleven helemaal compleet te maken, biedt Renson tal van accessoires voor je terrasoverkapping. Met sfeervolle ledverlichting, een verwarmingselement, een wind- en regensensor of automatische zonwering geniet je het hele jaar door van het ultieme comfort in je eigen tuin.

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven