Renson sensoren

Een terrasoverkapping met regen- en/of windsensor biedt optimale bescherming
Sensoren zien toe op je comfort en reageren meteen op veranderingen
Kan integraal worden ingesteld op basis van de verwachtingen van de klant en/of weersomstandigheden
Sensoren functioneren ook zelfstandig als je niet thuis bent

Sensoren bedienen je terrasoverkapping automatisch

Wanneer je je carport of terrasoverkapping automatisch laat bedienen door verschillende sensoren, verlengt de levensduur van je zonwering en daalt je energieverbruik. Een wind-, regen- en/of zonnesensor biedt je uitstekende bescherming in alle omstandigheden.
De sensoren werken via vooropgestelde scenario’s, afgestemd op jouw wensen.
Je terrasoverkapping reageert automatisch en past zich zonder problemen aan het weer en de situatie aan, zelfs wanneer je niet thuis bent:

  • De windsensor laat de zonwering van je terrasoverkapping vanaf een bepaalde windsnelheid automatisch oprollen zodat het screen beschermd wordt tegen onverwachte windstoten.
    De sensor zorgt er ook voor dat het lamellendak van je terrasoverkapping automatisch wordt gesloten bij stormweer opdat je overkapping steeds beschermd wordt.
  • De zonnesensor reageert op de intensiteit van de zon en regelt de zonwering van de Lagune en Lapure terrasoverkapping. Hierdoor wordt de binnentemperatuur goed onder controle gehouden.
  • De regensensor laat het dak van je terrasoverkapping automatisch sluiten wanneer er neerslag wordt gedetecteerd. Een handige tip: combineer de regensensor met een standaard geïntegreerde temperatuursensor en laat hem ook dienst doen als sneeuwsensor.
Sensoren
Mock-up-Renson-Outdoor

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenleven oplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven