Overkapping met zonwerend doek

Wil je volop genieten van je terras en tuin, maar vergalt het felle zonlicht je plezier? Met een overkapping met zonwerend doek zijn die zorgen meteen van de baan. Bovendien past ze bij elke bouwstijl, van klassiek tot modern.

Onbekommerd genieten dankzij Fixscreen

Elke overkapping met zonwerend doek is voorzien van een esthetisch screendak, Fixscreen genaamd. Al dan niet in combinatie met een vast dak in kwalitatief staal beschermt dit doek je tegen regen, wind en zon. Het intelligente waterafvoersysteem zorgt voor een feilloze afvoer van het regenwater. Daardoor kunnen we de waterdichtheid van je terrasoverkapping voor de volle 100 procent garanderen.

Elke overkapping is een lust voor het oog. De aluminium basis is tot in het kleinste detail afgewerkt en laat een perfecte integratie toe aan je gevel, in je tuin of op je terras.
Bovendien blinkt de constructie uit in duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid en onderhoudsgemak. Het enige dat jou rest is genieten…

Een zee aan mogelijkheden

Kies je voor een overkapping die bestaat uit een doek én vast dak? Dan kan je terecht bij Renson Aero Canvas en Renson Algarve Canvas. Beide kan je, mits de nodige koppelingen, uitbreiden tot een enorme buitenruimte. Ideaal voor een feestje of speelruimte voor de kids, dus!
Gaat je voorkeur uit naar een op-en-top minimalistisch design met enkel een doek? Dan kan Renson Lapure je ongetwijfeld verleiden. Ook deze oplossing kan uitgebreid worden, zodat een zee aan ruimte ontstaat.

Dankzij ons uitgebreid aanbod aan accessoires – gaande van zijelementen tot verwarming – is elke terrasoverkapping volledig personaliseerbaar. Zo creëer jij de ultieme droomplek die perfect voldoet aan al jouw wensen.

Wil je meer weten over een overkapping met zonwerend doek? Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden van dit systeem? Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of maak een afspraak in één van onze toonzalen.

psg_br_lapure_16443

Onze terrasoverkappingen met zonwerend doek

psg_algarve_canvas_4878

Renson Algarve Canvas

Renson Algarve Canvas is een stijlvolle terrasoverkapping met vast dak.

psg_n_aero_algarve_canvas_38472

Renson Aero Canvas

Renson Aero Canvas is een overkapping op maat die perfect integreerbaar is in nieuwe of bestaande gebouwen.

appartement_he_lapure_2165

Renson Lapure

Renson Lapure is een designterrasoverkapping met doek dat zorgt voor een minimalistisch resultaat.

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven