Renson geïntegreerd fixscreen

Screenkast zit verborgen in de draagstructuur
Zijgeleiders zitten samengevoegd in de kolommen
Telkens een strak doek dankzij de Fixscreen-technologie
Kan ook achteraf nog eenvoudig geïntegreerd worden

Geïntegreerd screen als zijwand voor je terrasoverkapping

Met een zonwerend doek als zijwand voor je terrasoverkapping kan je nóg meer genieten van het buitenleven. Hiermee ben je afgeschermd van zon, wind en regen. Ook insecten zijn niet welkom wanneer de screens van je terrasoverkapping dicht zijn. Het gecoate glasvezeldoek is kleurvast en bestand tegen vocht en warmte. Door screens te combineren met verwarmingselementen kan je tot ’s avonds laat genieten van je terrasoverkapping.

De screens worden onopvallend geïntegreerd in de draagstructuur van de terrasoverkapping. Het gepatenteerde geleidingssysteem met ritsprincipe laat het doek stevig in de zijgeleiders zitten. Via de Connect&go-technologie kan je de motor van de screens later makkelijk vervangen, zonder dat de volledige terrasoverkapping gedemonteerd moet worden. Deze doeken kunnen zelfs tot 17 m² groot gefabriceerd worden!

Dit geïntegreerde doek is volledig personaliseerbaar! Je kan kiezen uit 50 verschillende kleuren en weefpatronen voor de perfecte transparantie. Met een crystalband kan je ook het zicht naar buiten optimaal behouden. Door het te laten bedrukken met je logo of favoriete foto geef je het screen van je terrasoverkapping een extra persoonlijke touch!

Geïntegreerde Fixscreens zijn mogelijk voor de Camargue, Camargue Skye en Lagune.

Geintegreerde-Fixscreen
Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven