Vrijstaande zonwering

Wil je beschutting tegen de zon maar heb je geen muur om een zonnescherm aan te bevestigen? Of wil je midden in de tuin kunnen genieten van een koele schaduw? 

Maak kennis met de Duostore van Harol

Deze vrijstaande zonwering is het resultaat van jarenlange ervaring met het knikarmscherm, intussen een klassieker. De innovatieve Duostore combineert twee van deze hoogst kwalitatieve schermen, verwerkt in een stevig aluminium frame. Dit maakt van deze zonwering een geweldige oplossing voor op je terras of in de tuin maar zeker ook uiterst geschikt voor horeca doeleinden bijvoorbeeld.

Overal te plaatsen

Met een maximale breedte van 6 meter en een maximale uitval van 3 meter aan elke kant kan je eender waar in de tuin een oase van comfort en schaduw verwezenlijken. Of het nu is om jouw zitplaats in de tuin te overkappen of om een aangename schaduwplek in de zandbak van jouw kinderen te creëren, met de Duostore van Harol is dit allemaal geen probleem.

Elk onderdeel is speciaal gemaakt met het oog op duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Het robuuste frame is opgetrokken uit verzinkt staal. De zijdelingse knikarmschermen worden stevig vastgemaakt met roestvrij stalen schroeven. Bovendien worden ze, net zoals de verandazonwering, met een simpele druk op de knop geopend.

Een vrijstaande zonwering van alle gemakken voorzien

De Duostore is daarnaast ook uit te breiden met terrasverwarming en verlichting. Zo maak je van het terras een luxueuze plek om samen met vrienden en familie gezellig te genieten tot in de late uurtjes. Verder heb je de keuze uit een ruime collectie aan doeken. En met meer dan 300 kleuren in het Harol-gamma vind je altijd wel een kleur die bij jou past. Kortom, een Duostore maakt het verschil tussen op je terras zitten of op je terras genieten.

Meer informatie

Ben je benieuwd naar de prijs van een Harol vrijstaande zonwering of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Samen met jou kijken we naar jouw wensen en de mogelijkheden in jouw persoonlijke situatie en maken we een offerte op jouw maat.

Duostore-Harol-1-2-1-e1609942919255-1024x684

Onze Harol Duostore vrijstaande zonwering

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven