Geef jouw woning een stijlvolle look met aluminium gevelbekleding

De gevel is het visitekaartje van jouw woning. De juiste gevelbekleding kiezen is dan ook essentieel. Met een aluminium gevelbekleding gooi je gegarandeerd hoge ogen. Horizontaal of verticaal, in om het even welke kleur, voor zowel binnen als buiten en zelfs als naadloze afwerking voor gebogen gevels of over hoeken. Dankzij de onzichtbare bevestigingen kan je hoe dan ook uitpakken met een prachtig resultaat.

De ultieme combinatie van design en kwaliteit

Met de aluminium profielen van Renson kunnen gevels of geveldelen afgewerkt worden tot een strak geheel. Dit zowel binnen als buiten. Zelfs poorten of deuren kan je met dezelfde profielen bekleden, zodat ze naadloos opgaan in een stijlvolle gevel.

Door de opbouw uit aluminium profielen ben je zeker van een duurzame en stevige gevelbekleding die bestand is tegen de meest extreme weersomstandigheden. Daarnaast zijn deze volledig te recycleren, waardoor het ook een milieubewuste keuze is. Het vraagt verder weinig onderhoud. De gepoederlakte profielen behouden in alle omstandigheden hun kleur en zijn eenvoudig te reinigen.

Terrasoverkapping in dezelfde look en feel

De stijl van de gevelbekleding kan je tot op jouw terras doortrekken. Onder een terrasoverkapping kunnen één of meerdere zijkanten in dezelfde afwerking dichtgemaakt worden. Zo creëer je een uniforme stijl voor jouw gehele woning. Dit zorgt voor een strakke look.

Ook hout of led-strips kunnen gemakkelijk ingewerkt worden. Deze zijn verkrijgbaar in diverse lengtes en kunnen waar dan ook in de gevel ingebouwd worden. Of dit nu willekeurig of strak in lijn gebeurt, het geeft je tal van mogelijkheden om de gevel op een unieke manier af te werken naar jouw eigen smaak. Zelfs logo’s of huisnummers in dezelfde stijl zijn mogelijk.

Meer informatie over aluminium gevelbekleding

Ben je benieuwd naar de prijs van aluminium gevelbekleding of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Samen met jou bekijken we de mogelijkheden in jouw persoonlijke situatie en maken we graag een vrijblijvende offerte op maat.

aluminium-gevelbekleding

Onze gevelbekleding

Linarte-gevelbekleding-Renson-(3)

Renson Linarte

Renson Linarte is een verticale gevelbekleding die met zijn stijlvol design zorgt voor een uniek lijnenspel.

Linius-gevelbekleding-Renson-(4)

Renson Linius

Renson Linius is een horizontale gevelbekleding die je woning een nieuwe en stijlvollere look geeft.

Onze personalisatiemogelijkheden

Mock-up-Renson-Outdoor

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenleven oplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Maak een afspraak in onze toonzaal

Afspraak Toonzaal

  • DD slash MM slash JJJJ
Scroll naar top