Aluminium gevelbekleding

De gevel is het visitekaartje van uw woning. De juiste gevelbekleding kiezen is dan ook essentieel. Met een aluminium gevelbekleding gooit u gegarandeerd hoge ogen. Horizontaal of verticaal, in om het even welke kleur, voor zowel binnen als buiten en zelfs als naadloze afwerking voor gebogen gevels of over hoeken. Dankzij de onzichtbare bevestigingen kan u hoe dan ook uitpakken met een prachtig resultaat.

 

De ultieme combinatie van design en kwaliteit

Met de aluminium profielen van Renson kunnen gevels of geveldelen afgewerkt worden tot een strak geheel. Dit zowel binnen als buiten. Zelfs poorten of deuren kan u met dezelfde profielen bekleden, zodat ze naadloos opgaan in een stijlvolle gevel.

Door de opbouw uit aluminium profielen bent u zeker van een duurzame en stevige gevelbekleding die bestand is tegen de meest extreme weersomstandigheden. Daarnaast zijn deze volledig te recycleren, waardoor het ook een milieubewuste keuze is. Het vraagt verder weinig onderhoud. De gepoederlakte profielen behouden in alle omstandigheden hun kleur en zijn eenvoudig te reinigen.

 

Terrasoverkapping in dezelfde look en feel

De stijl van de gevelbekleding kan u tot op uw terras doortrekken. Onder een terrasoverkapping kunnen één of meerdere zijkanten in dezelfde afwerking dichtgemaakt worden. Zo creëert u een uniforme stijl voor uw gehele woning. Dit zorgt voor een strakke look.

Ook hout of led-strips kunnen gemakkelijk ingewerkt worden. Deze zijn verkrijgbaar in diverse lengtes en kunnen waar dan ook in de gevel ingebouwd worden. Of dit nu willekeurig of strak in lijn gebeurt, het geeft u tal van mogelijkheden om de gevel op een unieke manier af te werken naar uw eigen smaak. Zelfs logo’s of huisnummers in dezelfde stijl zijn mogelijk.

Doe inspiratie op

 

 Meer informatie over aluminium gevelbekleding

Bent u benieuwd naar de prijs van aluminium gevelbekleding of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Samen met u bekijken we de mogelijkheden in uw persoonlijke situatie en maken we een vrijblijvende offerte op maat.

    Buitenleven by Gudi respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.