Maak kennis met Renson Solmate, dé slimme screens

Wil je steeds een lekker frisse woning, ook wanneer de zon de buitentemperaturen naar een ongekende hoogte stuwt? Met Solmate brengt specialist Renson de eerste slimme screens zonder sensoren of domoticasysteem op de markt.

Maak kennis met Renson Solmate, dé slimme screens

Renson bewijst eens te meer een absolute trendsetter te zijn in de wereld van zonwering. Na de lancering van windvaste screens met ritsgeleiders lanceert het bedrijf als eerste een écht slimme sturing voor doekzonwering. Deze slimme screens onderscheiden zich van andere bestaande varianten op de markt door de afwezigheid van sensoren of een domoticasysteem. Meer nog, enkel de voorkeuren van de bewoner en de meest actuele cloud data volstaan om deze revolutionaire screens volautomatisch te bedienen. Een koppeling met Somfy TaHoma of de Renson Connect app is wel vereist.

renson-solmate-4

De ongeziene voordelen van Renson Solmate

Dankzij de afwezigheid van sensoren of een domoticasysteem kunnen de slimme screens van Renson Solmate eenvoudig geïnstalleerd worden in elke woning. Zo bieden ze de perfecte oplossing voor wie reeds een bestaande woning heeft en geen ingrijpende en dure aanpassingen wil doorvoeren.

De volautomatische screens kunnen volledig op maat ingesteld worden, op basis van jouw huisindeling, leefpatroon en persoonlijke wensen. Bovendien kan je ze via de handige Renson Connect app vanop afstand bedienen. Op die manier zorg je steeds voor een fris interieur, op elk moment van de dag!

De slimme screens van Renson Solmate zijn ten slotte ook erg gebruiksvriendelijk. Eenmaal jouw installateur de screens en de Somfy TaHoma Switch uit je Renson Connect Pack geïnstalleerd heeft, volstaat het de Somfy TaHoma app en Renson Connect app te downloaden en kan jij aan de slag.

Slimme screens vind je bij Buitenleven by Gudi

Wil jij steeds in een frisse woning thuiskomen? Dan zijn de slimme screens van Renson Solmate dé oplossing. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een offerte op maat.

renson-solmate-4
renson-solmate-5
Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven