Terrasoverkapping | horeca 

Wilt u uw gasten het hele jaar door een tafel buiten aan kunnen bieden en tegelijk meer klanten bedienen zonder uit te breiden? Kies dan voor een Harol terrasoverkapping voor horeca. De grootste troef van deze overkapping is dat u het doek helemaal naar beneden kan laten rollen waardoor uw gasten altijd van het terras kunnen genieten.

 

Voordelen van een terrasoverkapping voor horeca

Met de horeca terrasoverkapping van Harol combineert u de voordelen van een zonnescherm met de voordelen van een vaste overkapping. Hierdoor profiteert u als horecaondernemer van:

  • Vergroting van uw terras met een uitval tot wel 8,5 meter en daardoor kan u meer klanten bedienen
  • Gasten die langer blijven zitten waardoor u meer omzet draait
  • Rokers die zich welkom voelen en bij hun gezelschap kunnen blijven zitten

Verder is het mogelijk om verschillende elementen naast elkaar te installeren, zo heeft u een deel van uw terras in de schaduw en een deel in de zon. Kies daarnaast voor een terrasverwarming, geïntrigeerde subtiele verlichting of andere accessoires om uw terras tot een gezellig en stijlvol verblijf voor uw gasten te maken.

Kwaliteit en afwerking tot in detail

Met meer dan 300 kleuren in het Harol-gamma en een ruime collectie aan doeken vindt u altijd de stijl die bij uw zaak past. Zelfs beschilderen en beletteren is mogelijk! Elke terrasoverkapping voor horeca heeft, net zoals een Patio overkapping en verandazonwering, doeken van de allerbeste kwaliteit. Deze doeken kunnen extra worden behandeld tegen schimmel en vuil zodat ze eenvoudig schoon te maken zijn. Zo hoeft u geen schrik te hebben dat ze worden aangetast door het weer en blijven ze langer mooi. Buitenleven by Gudi zorgt er bovendien voor dat de plaatsing van de overkapping door één contactpersoon wordt gecoördineerd. Wel zo praktisch!

 

Foto’s van Terrasoverkappingen Horeca

 Maak een afspraak in onze toonzaal

Bent u benieuwd naar de prijs van een terrasoverkapping voor horeca of wilt u meer informatie? Maak dan een afspraak in onze toonzaal. Samen met u kijken we naar uw wensen en de mogelijkheden in uw persoonlijke situatie en maken we een offerte op uw maat.

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
    Buitenleven by Gudi respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.