Terrasoverkapping voor de horeca

Wil je jouw gasten het hele jaar door een tafel buiten aan kunnen bieden en tegelijk meer klanten bedienen zonder uit te breiden? Kies dan voor een Harol terrasoverkapping voor horeca. De grootste troef van deze overkapping is dat je het doek helemaal naar beneden kan laten rollen waardoor jouw gasten altijd van het terras kunnen genieten.

Voordelen van een terrasoverkapping voor horeca

Met de horeca terrasoverkapping van Harol combineer je de voordelen van een zonnescherm met de voordelen van een vaste overkapping. Hierdoor profiteer je als horecaondernemer van:

  • Vergroting van jouw terras met een uitval tot wel 8,5 meter waardoor je meer klanten kan bedienen
  • Gasten die langer blijven zitten waardoor je meer omzet draait
  • Rokers die zich welkom voelen en bij hun gezelschap kunnen blijven zitten

Verder is het mogelijk om verschillende elementen naast elkaar te installeren, zo heb je een deel van het terras in de schaduw en een deel in de zon. Kies daarnaast voor een terrasverwarming en geïntegreerde subtiele verlichting om jouw terras tot een gezellig en stijlvol verblijf voor jouw gasten te maken.

Kwaliteit en afwerking tot in detail

Met meer dan 300 kleuren in het Harol-gamma en een ruime collectie aan doeken vind je altijd de stijl die bij jouw zaak past. Zelfs beschilderen en beletteren is mogelijk! Elke terrasoverkapping voor horeca heeft, net zoals onze vrijstaande zonweringen (Duostore), doeken van de allerbeste kwaliteit. Deze doeken kunnen extra worden behandeld tegen schimmel en vuil zodat ze eenvoudig schoon te maken zijn. Zo hoef je geen schrik te hebben dat ze worden aangetast door het weer en blijven ze langer mooi. Buitenleven by Gudi zorgt er bovendien voor dat de plaatsing van de overkapping door één contactpersoon wordt gecoördineerd.

Meer informatie

Ben je benieuwd naar de prijs van een terrasoverkapping voor horeca of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak in één van onze toonzalen. Samen met jou kijken we naar jouw wensen en de mogelijkheden in jouw persoonlijke situatie en maken we graag een offerte op maat.

hotel_the_fortress_3836

Onze Horeca terrasoverkappingen

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven