Overkapping met vast dak

Hecht je weinig of geen belang aan het al dan niet kunnen openen van het dak? Dan is een overkapping met vast dak iets voor jou. We kunnen ze vrijstaand in je tuin installeren, op je terras plaatsen of integreren tussen 2 verticale muren.

Optimaal beschermd tegen alle weerelementen

Elke overkapping met vast dak bestaat uit een stevige structuur in aluminium met een vast dak. Dat laatste omvat een stevige staalplaat met eronder een subtiel afgewerkt Fixscreen.
Het dak is 100% waterdicht, stijlvol afgewerkt en voert het hemelwater probleemloos af.
Wens je ook beschut te zitten tegen de wind? Dan kan je kiezen voor een of meerdere zijelementen: stijlvolle schuifpanelen, een vaste horizontale aluminium lamellenwand of een glazen schuifwand. Een bijkomend Fixscreen beschermt je tegen fel zonlicht.

100% maatwerk

Elke overkapping met vast dak wordt volledig op maat gemaakt. Zo kunnen we ze perfect integreren in je tuin of op je terras. Ook een naadloze overgang naar de buitengevel van je woning is mogelijk. Dankzij de 8 kleurtinten van het screendak kan je je overkapping bovendien perfect laten matchen met je woning.
Wil je ook ’s avonds volop kunnen genieten van je tuinkamer? Met onze stijlvolle en mooi geïntegreerde led-verlichting creëer je een warme en gezellige sfeer in je tuinkamer.

Wil je de bestaande ruimte verder uitbreiden? Geen probleem, afhankelijk van het gekozen model zorgen bijkomende koppelingen voor extra ruimte.
Mag het nog iets meer zijn? Dan kan je kiezen voor een bijkomende berging in aluminium of hout. Deze opbergruimte biedt voldoende plaats voor je fietsen, tuinmateriaal e.a. en komt in dezelfde stijl als je terrasoverkapping.

Heb je interesse in een overkapping met vast dak? Of wil je meer weten over de door ons aangeboden modellen? Contacteer ons snel of maak een afspraak in onze toonzaal. Wij grasduinen samen met jouw door ons assortiment als Renson Ambassador en bepalen samen welk model het best tegemoet komt aan jouw wensen.

psg_n_aero_algarve_canvas_38472

Onze terrasoverkappingen met vast dak

psg_algarve_canvas_4878

Renson Algarve Canvas

Renson Algarve Canvas is een stijlvolle terrasoverkapping met vast dak.

psg_n_aero_algarve_canvas_38472-2

Renson Aero Canvas

Renson Aero Canvas is een overkapping op maat die perfect integreerbaar is in nieuwe of bestaande gebouwen.

psg_algarve_canvas_4929

Renson Algarve gekoppeld

Renson Algarve Canvas met screendoek beschermt je auto, terwijl de bijpassende terrasoverkapping uit aluminium met lamellendak voor meer gezelligheid zorgt op het terras.

Renson-Algarve-met-berging-2

Renson Algarve met berging

Met de Algarve overkapping met berging combineer je een stijlvolle zit- of relaxruimte met een praktische opbergruimte, en dat in dezelfde stijl. 

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven