Renson voorzetscreens

De zon zorgt niet alleen op een natuurlijke manier voor warmte in huis, zonlicht heeft ook een positieve impact op je welzijn. Maar een zon die te laag staat of te fel schijnt is niet aangenaam. Op momenten zoals deze zijn de voorzetscreens van Renson jouw redder in nood.

Haal het beste uit de zon

Voorzetscreens zijn verticale schermen die speciaal ontwikkeld zijn om de warmte op hete zomerdagen buiten te houden. Met de voorzetscreens van Renson heb jij zelf controle over de lichtinval en hou je ongewenste zonnestralen tegen.. De doeken zijn transparant waardoor je ook met neergelaten screens perfect naar buiten kan kijken. Bovendien worden de screens heel discreet geïntegreerd en passen ze dankzij een uitgebreide kleurkeuze bij iedere bouwstijl.

Duurzame screens van uitstekende kwaliteit

Renson heeft als eerste ter wereld een voorzetscreen ontwikkeld dat werkelijk windvast is. Het ingenieuze ritssysteem van Renson zorgt ervoor dat het doek in elke positie windvast zit. De screens bieden dan ook een extreme windbestendigheid, met een garantie tot windsnelheden van maar liefst 130 km/u. Het unieke ritssysteem maakt dat het zonweringsdoek steeds strak in de geleiders zit. Bovendien houdt het doek in gesloten positie alle insecten buiten.

De voorzetscreens van Renson kunnen snel, veilig en gemakkelijk geplaatst worden. Daarnaast genieten ze van een vloeiende, geruisloze en duurzame werking en zijn afmetingen tot 10,8 m² mogelijk.

Screens op zonne-energie

Wist je dat het zelfs mogelijk is om een voorzetscreen van Renson aan te sturen door middel van zonne-energie? Bij dit type screens wordt een zonnecel aan de voorzijde van de kast gemonteerd. Deze zonnecel zet opgevangen zonlicht om tot energie om de batterij van de screens op te laden. En dankzij deze opgeslagen energie kunnen de screens altijd blijven werken, ook op een minder zonnige dag.

Renson Solmate, de slimme screens

Wil je steeds genieten van een lekker fris interieur, zonder de minste inspanning? Met Solmate biedt Renson een screen aan met volautomatische sturing. Via de Somfy TaHoma app en de Renson Connect app bepaal jij de instellingen voor elke ruimte en Renson Solmate doet al de rest!
Ontdek het ongeziene gemak van Renson Solmate hier.

Meer informatie over onze Renson voorzetscreens?

Ben je benieuwd naar de prijs van onze Renson voorzetscreens of wil je graag meer informatie over alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak in één van onze toonzalen. We helpen je graag verder.

Geintegreerde_Fixscreen_Detail_3
renson-screens-6

Onze voorzetscreens

Buitenleven_Renson-Brochure_Zonwering-Mock-up

Vraag onze Renson brochure aan

Benieuwd naar de mogelijkheden om de zon buiten te houden? Download onze brochure en ontvang een heleboel inspiratie over zonweringen in jouw mailbox.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven