Terrasoverkappingen

Wil je volop genieten van je tuin en terras, zonder je te bekommeren om de weerselementen? Met onze terrasoverkappingen in aluminium creëer je een gezellige extra buitenruimte, waar het heerlijk en zorgeloos ontspannen is. 

Een duurzame terrasoverkapping van topkwaliteit

Ben je op zoek naar een stijlvolle oplossing om, samen met familie of vrienden, te kunnen genieten van je prachtige tuin? Wens je een extra leefruimte in de tuin waar je volledig tot rust kan komen?
Dan zit je goed bij de aluminium terrasoverkappingen van Renson. Ze bieden je namelijk alles waarvan je maar kan dromen. Deze erg duurzame constructies pakken uit met een minimalistisch design en een ongeziene kwaliteit. Ze kunnen vrijstaand in de tuin of op het terras geplaatst worden of naadloos geïntegreerd worden tegen je gevel. Welke oplossing je ook kiest, je zal steeds versteld staan van het gebruiks- en onderhoudsgemak.

Op maat van jouw dromen

Je kan bij Buitenleven by Gudi, Renson Ambassador, terecht voor diverse soorten terrasoverkappingen. Ons aanbod bestaat uit overkappingen met een lamellendak, met een vast dak, met een doek of screen of de combinatie van lamellen en vast dak.
Alle modellen hebben een aluminium frame als basis en zijn tot op de millimeter perfect afgewerkt.

Wij bouwen elke terrasoverkapping volledig op maat van jouw wensen. Zo heb je onder meer de keuze uit tal van afmetingen, uitvoeringen en opties. Led-verlichting, automatische zonnewering, een verwarmingselement, …? Alles is mogelijk!

Wist je trouwens dat bovenvermelde modellen allemaal koppelbaar zijn? Zo kan je de overkapping verder uitbreiden tot een nog grotere buitenruimte, ideaal om met de hele familie van te genieten.
Bovendien kan je je terrasoverkapping ook voorzien van een handige opbergruimte in dezelfde stijl. Deze luxueuze berging is beschikbaar in aluminium of hout en beschikbaar in verschillende afmetingen.

Wil je meer weten over de verschillende types terrasoverkappingen? Contacteer ons vrijblijvend of maak een afspraak in één van onze toonzalen. Samen bekijken we graag welk model het best tegemoetkomt aan jouw wensen.

terrasoverkapping

Terrasoverkappingen

psg_algarve_canvas_5258

Vast dak

Hecht je weinig of geen belang aan het al dan niet kunnen openen van het dak? Dan is een overkapping met vast dak iets voor jou. We kunnen ze vrijstaand in je tuin installeren, op je terras plaatsen of integreren tussen 2 verticale muren.

lamellen

Lamellen

Wil jij in alle omstandigheden kunnen genieten van je tuin, liefst met enkele vrienden of de hele familie erbij? Maar wil je ook je wagen een mooi onderkomen geven, in dezelfde stijl als je terrasoverkapping? De terrasoverkapping met lamellendak Renson Algarve gekoppeld combineert een stijlvolle terrasoverkapping met een duurzame carport.

psg_br_lapure_16480

Doek/screen

Wil je volop genieten van je terras en tuin, maar vergalt het felle zonlicht je plezier? Met een overkapping met zonwerend doek zijn die zorgen meteen van de baan. Bovendien past ze bij elke bouwstijl, van klassiek tot modern.

haven_riverfront_camargue_new_jersey_9000-2

Horeca

Wil je jouw gasten het hele jaar door een tafel buiten aan kunnen bieden en tegelijk meer klanten bedienen zonder uit te breiden? Kies dan voor een Harol terrasoverkapping voor horeca. De grootste troef van deze overkapping is dat je het doek helemaal naar beneden kan laten rollen waardoor jouw gasten altijd van het terras kunnen genieten.

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven