Terrasoverkapping

U hebt een groot terras en ontvangt vaak veel gasten? Of u bent op zoek naar een solide horeca-oplossing? Met een Harol terrasoverkapping zorgt u ervoor dat u en uw gasten altijd genieten van de buitenlucht, hoe uitbundig de zon ook schijnt of hoe hard de wind ook waait. Bovendien maakt de gezellige uitstraling van het doek het bezoek aan uw terras nog aangenamer.

Ontspannen in weer en wind

De Harol terrasoverkapping is speciaal ontworpen voor het beschaduwen of overdekken van grotere oppervlakten. Het doek kan helemaal naar beneden worden gerold. Zo kunnen uw gasten bij felle zonneschijn beschutting zoeken op uw terras. Dankzij de extra mogelijkheid om het terras aan de zijkant af te sluiten met een wind- en zonnescherm bent u weer en wind te slim af. Zeker als zaakvoerder van een horecazaak geeft u met een overkapping daarnaast extra uitstraling aan uw pand. Uiteraard kan de Harol terrasoverkapping ook voor privégebruik aangeschaft worden.

Extreem duurzame en stijlvolle terrasoverkapping

Elke terrasoverkapping heeft, net zoals een Patio overkapping en verandazonwering, doeken van de allerbeste kwaliteit. Deze kunnen extra worden behandeld tegen schimmel en vuil zodat ze eenvoudig schoon te maken zijn. Zo blijven ze langer mooi en hoeft u geen schrik te hebben dat ze worden aangetast door het weer. Verder kan u met de doeken alle kanten op: effen, motieven, materialen, kleuren, de mogelijkheden zijn quasi eindeloos. Zelfs beschilderen en beletteren is mogelijk. Wilt u graag wat extra comfort? Breid uw terrasoverkapping dan uit met ingebouwde verlichting, verwarming en andere accessoires. Zo is het gegarandeerd gezellig tot in de vroege uurtjes.

Bovendien is de bediening van de elektrische motor erg eenvoudig. Met een druk op de knop van de afstandsbediening of uw tablet opent of sluit de overkapping zich. Ook is het mogelijk om verschillende elementen naast elkaar te installeren, zo heeft u een deel van uw terras in de schaduw en een deel in de zon: voor elk wat wils. Op deze manier maakt u van uw terras een stijlvol buitenverblijf waar gasten graag tijd doorbrengen.

 

Foto’s van Terrasoverkappingen

 

 Maak een afspraak in onze toonzaal

Bent u benieuwd naar de prijs van een terrasoverkapping of wilt u meer informatie? Maak dan een afspraak in onze toonzaal. Samen met u kijken we naar uw wensen en de mogelijkheden in uw persoonlijke situatie en maken we een offerte op uw maat.

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
    Buitenleven by Gudi respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.