Realisaties

Buitenleven by Gudi helpt u graag om het hele jaar door optimaal te genieten van het leven buiten in uw tuin en op uw terras.
Benieuwd naar enkele buitenleven realisaties van ons? We hebben er hieronder een aantal voor u verzameld, telkens maatwerkoplossingen om trots op te zijn.

Met ons maatwerk gaan we zelfs verder dan enkel uw overkapping, zo behoort aankleding met verlichting, verwarming en meubelen ook tot de mogelijkheden.

Bent u zaakvoerder van een horecazaak en benieuwd naar realisaties in uw branche?
Kom dan kijken op onze speciale pagina voor horecazaken.

Heeft u vragen over een realisatie of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan gerust contact met ons op via 053/80.82.49 of stuur een e-mail naar buitenleven@gudi.be.

 

Lamellendak Umbris (6,5m x 4,25m) – Lede

De familie De Neef uit Lede koos voor een lamellendak type Umbris. Deze zwartgrijze overkapping is voorzien van een glazen wand (SF20), led-spots (pico short) en een verwarming om ook tijdens koudere dagen van het buitenleven te kunnen genieten. We zijn erg trots op deze schitterende realisatie. 

Naar realisatie

Harol Opera (4,5m x 3m) – Serskamp

De familie Roelandt uit Serskamp koos voor een lamellendak type Opera. Deze overkapping van het merk Harol werd voorzien van 3 schermen die neergelaten kunnen worden tegen (felle) wind of zon. Verder werden er 4 led-spots en een regensensor ingebouwd. Kortom, een luxe buitenruimte die van alle comfort is voorzien!

Naar realisatie

Lamellendak Harol Vision (4,3m x 3m) – Essene

De familie Rullens uit Essene hoopt dat het mooie weer nog lang aanhoudt zodat ze volop kunnen genieten van dit lamellendak van Harol Vision. Het lamellendak is uitgevoerd in RAL 9005, met o.m. decoratieve aluminium kaders met balkjes in ceder voor de ramen van de woning.

Naar realisatie

Lamellendak Umbris (5,05m x 2,6m) – Puurs

De familie Goiris-Van Praet uit Puurs koos voor een lamellendak type Umbris. Deze overkapping is voorzien van decoratieve elementen en oversteek met houten balkjes. Verder zijn er 6 dimbare spots in de lamellen ingebouwd, een regensensor en 2 verwarmingselementen. Deze laatsten hebben dezelfde kleur als het lamellendak en zijn dimbaar in 3 standen. We wensen de familie vele gezellige momenten toe met deze mooie terrasoverkapping. 

Naar realisatie

Lamellendak Umbris (2,694m x 2,27m) – Oostende

Voor deze realisatie zijn we naar Oostende geweest. We mochten de familie Niville-Engelbert verblijdden met een lamellendak van Umbris met onder meer een audiokit, regensensor en zip screen. De terrasoverkapping werd op maat gemaakt zodat deze precies past tussen de beide afscheidingen aan weerskanten.

Naar realisatie

Lamellendak Umbris (4m x 4,7m) – Asse

De familie Van Onsem uit Asse koos voor een lamellendak type Umbris welke is voorzien van een decoratieve houten oversteek. Na grondwerken uitgevoerd te hebben, bevestigden we de overkapping op 1 veld met 2 palen. De lamellen zijn voorzien van 8 led spots. Daarnaast zijn er 2 glazen schuifwanden bevestigd. 

Naar realisatie

Lamellendak Umbris (5,5m x 3m) – Lede

De oude overkapping van de familie Troch-De Schutter uit Lede werd vervangen door deze gloednieuwe lamellendak van Umbris. Die werd meteen voorzien van een decoratieve oversteek met aluminium latjes, 2 screens en 2 decoratieve aluminium panelen. Zo kan men het hele jaar door comfortabel en luxueus van het buitenleven genieten!

Naar realisatie

Harol Opera (4m x 6m) – Lede

De familie Bollaert uit Lede koos voor een Harol Opera. Dit lamellendak met vertikale zonwerende screens heeft ingewerkte verlichting in de lamellen. Bovendien zorgt een regensensor ervoor dat de lamellen automatisch dichtgaan bij regen! We wensen de familie Boallaert veel plezier toe met deze mooie realisatie.

Naar realisatie

Lamellendak Umbris (3,56m x 3,92m) – Zottegem

De familie De Pelsmaeker uit Zottegem koos voor een lamellendak type Umbris. Deze overkapping is voorzien van beweegbare lamellen. Is er minder of juist meer zonlicht gewenst? Dan kunnen deze eenvoudig geopend of gesloten worden. Twee lamellen zijn bovendien voorzien van dimbare led-strips. Is het wat kouder buiten? Dan zorgen instelbare verwarmingselementen in dezelfde kleur als het lamellendak voor wat extra warmte. 

Naar realisatie

Lamellendak Umbris (6,5m x 4,25m) – Boom

De familie Van Der Wildt uit Boom koos voor een lamellendak type Umbris. Deze vrijstaande overkapping is voorzien van 3 led-spots in het buitenkader. We wensen de familie veel mooie en zonnige momenten toe onder deze stijlvolle terrasoverkapping. 

Naar realisatie

Lamellendak Umbris (5m x 4m) – Letterhoutem

Andy Verhoeyen uit Letterhoutem koos voor een lamellendak type Umbris met een decowand van houten latjes. De terrasoverkapping is voorzien van led-spots in de lamellen en een extra stopcontact. Verder is er een screen voorzien die neergelaten kan worden als scheidingswand tegen (felle) wind of zon. Kortom, een stijlvolle en exclusieve buitenruimte waar het gehele jaar door comfortabel en luxueus van het buitenleven genoten kan worden.

Naar realisatie

Lamellendak Umbris (6,5m x 4,23m) – Willebroek

Ook in Willebroek mochten wij een lamellendak plaatsen. Wouter Sysmans koos voor een terrasoverkapping van Umbris met 2 waterspuwers. Deze zorgen voor afvoer van het water, zelfs in half-open stand. De kleur die werd gekozen is kwartsgrijs (RAL 7039ST) en past uitstekend bij de gevel van het huis.

Naar realisatie

Lamellendak Umbris (6,5m x 3,6m) – Roosdaal

De familie Cornelis uit Roosdaal koos voor een lamellendak type Umbris. Deze overkapping is voorzien van 2 steunpalen en een oversteek met houten latjes ter decoratie. We wensen de familie hele fijne momenten toe onder deze meer dan geslaagde realisatie!

Naar realisatie

Harol Vision (3,4m x 5m) – Opwijk

De familie Van Gerwen uit Opwijk koos voor een Harol Vision lamellendak. De stijlvolle witte afwerking past perfect bij het stenen muurtje (incl. opbergplaats) die volledig is ingewerkt in het ontwerp. We wensen de familie Van Gerwen veel fijne momenten toe met hun overdekt buitenplekje naast het zwembad.

Naar realisatie

Lamellendak Umbris (4m x 4,37m) – Wetteren

De familie Heuninck uit Wetteren koos voor een lamellendak type Umbris. Deze stijlvolle overkapping is als aanbouw geplaatst tegen de woning, steunend op 1 paal. Verder is de terrasoverkapping uitgevoerd in RAL 7016 mat, met 6 inbouwspots in de liggers. Kortom, een comfortabele plek waar de familie Heuninck heerlijk kan genieten van het buitenleven!

Naar realisatie

Lamellendak Umbris (6m x 3,5m) – Erpe-Mere

De familie Clompen uit Erpe-Mere koos voor een lamellendak type Umbris met 4 steunpalen die onzichtbaar zijn verankerd. Deze comfortabele overkapping is voorzien van 10 dimbare led-spots (pico short) en een windsensor. Deze laatste zorgt ervoor dat de lamellen automatisch sluiten bij hevige wind. Zo voorkom je dat je overkapping hierdoor schade ondervindt. 

Naar realisatie

 

 

 Meer informatie

Bent u benieuwd naar de prijs van een terrasoverkapping of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Samen met u kijken we naar uw wensen en de mogelijkheden in uw persoonlijke situatie en maken we een offerte op uw maat.

    Buitenleven by Gudi respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.