Realisaties

Buitenleven by Gudi helpt u graag om het hele jaar door optimaal te genieten van het leven buiten in uw tuin en op uw terras.
Benieuwd naar enkele buitenleven realisaties van ons? We hebben er hieronder een aantal voor u verzameld, telkens maatwerkoplossingen om trots op te zijn.

Met ons maatwerk gaan we zelfs verder dan enkel uw overkapping, zo behoort aankleding met verlichting, verwarming en meubelen ook tot de mogelijkheden.

Bent u zaakvoerder van een horecazaak en benieuwd naar realisaties in uw branche?
Kom dan kijken op onze speciale pagina voor horecazaken.

Heeft u vragen over een realisatie of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan gerust contact met ons op via 053/80.82.49 of stuur een e-mail naar buitenleven@gudi.be.

 

Lamellendak Umbris (6,5m x 4,25m) – Lede

De familie De Neef uit Lede koos voor een lamellendak type Umbris. Deze zwartgrijze overkapping is voorzien van een glazen wand (SF20), led-spots (pico short) en een verwarming om ook tijdens koudere dagen van het buitenleven te kunnen genieten. We zijn erg trots op deze schitterende realisatie. 

Naar realisatie

Lamellendak Umbris – Merelbeke

Wil je in alle omstandigheden – regen, wind, felle zon – volop genieten van je tuin? Met een lamellendak kantel je het weer naar jouw mood. Ook de familie Dewulf uit Merelbeke koos voor een lamellendak van het merk Umbris. Het resultaat? Een luxe buitenruimte die van alle comfort is voorzien!

Naar realisatie

Lamellendak Harol Vision (4,3m x 3m) – Essene

De familie Rullens uit Essene hoopt dat het mooie weer nog lang aanhoudt zodat ze volop kunnen genieten van dit lamellendak van Harol Vision. Het lamellendak is uitgevoerd in RAL 9005, met o.m. decoratieve aluminium kaders met balkjes in ceder voor de ramen van de woning.

Naar realisatie

Lamellendak Umbris (5,05m x 2,6m) – Puurs

De familie Goiris-Van Praet uit Puurs koos voor een lamellendak type Umbris. Deze overkapping is voorzien van decoratieve elementen en oversteek met houten balkjes. Verder zijn er 6 dimbare spots in de lamellen ingebouwd, een regensensor en 2 verwarmingselementen. Deze laatsten hebben dezelfde kleur als het lamellendak en zijn dimbaar in 3 standen. We wensen de familie vele gezellige momenten toe met deze mooie terrasoverkapping. 

Naar realisatie

Lamellendak Umbris (2,694m x 2,27m) – Oostende

Voor deze realisatie zijn we naar Oostende geweest. We mochten de familie Niville-Engelbert verblijdden met een lamellendak van Umbris met onder meer een audiokit, regensensor en zip screen. De terrasoverkapping werd op maat gemaakt zodat deze precies past tussen de beide afscheidingen aan weerskanten.

Naar realisatie

Lamellendak Umbris (4m x 4,7m) – Asse

De familie Van Onsem uit Asse koos voor een lamellendak type Umbris welke is voorzien van een decoratieve houten oversteek. Na grondwerken uitgevoerd te hebben, bevestigden we de overkapping op 1 veld met 2 palen. De lamellen zijn voorzien van 8 led spots. Daarnaast zijn er 2 glazen schuifwanden bevestigd. 

Naar realisatie

Lamellendak Umbris (5,6m x 4m / 3,9m x 4 m) – Wambeek

De familie Dendauw uit Wambeek koos voor een lamellendak type Umbris die uit 2 delen bestaat. Eén gedeelte is voorzien van lamellen, het andere met een openschuivend doek type Pano. Daarnaast is de overkapping voorzien van 6 led-spots in de lamellen en nog eens 7 led-spots in het gootprofiel. Ten slotte is deze afgewerkt met een verticale zonwering en een oversteek met houten balkjes. We wensen de familie Dendauw veel mooie momenten toe onder deze Umbris terrasoverkapping.

Naar realisatie

Harol Opera (4m x 6m) – Lede

De familie Bollaert uit Lede koos voor een Harol Opera. Dit lamellendak met vertikale zonwerende screens heeft ingewerkte verlichting in de lamellen. Bovendien zorgt een regensensor ervoor dat de lamellen automatisch dichtgaan bij regen! We wensen de familie Boallaert veel plezier toe met deze mooie realisatie.

Naar realisatie

Lamellendak Umbris (3,56m x 3,92m) – Zottegem

De familie De Pelsmaeker uit Zottegem koos voor een lamellendak type Umbris. Deze overkapping is voorzien van beweegbare lamellen. Is er minder of juist meer zonlicht gewenst? Dan kunnen deze eenvoudig geopend of gesloten worden. Twee lamellen zijn bovendien voorzien van dimbare led-strips. Is het wat kouder buiten? Dan zorgen instelbare verwarmingselementen in dezelfde kleur als het lamellendak voor wat extra warmte. 

Naar realisatie

Lamellendak Umbris (6,5m x 4,25m) – Boom

De familie Van Der Wildt uit Boom koos voor een lamellendak type Umbris. Deze vrijstaande overkapping is voorzien van 3 led-spots in het buitenkader. We wensen de familie veel mooie en zonnige momenten toe onder deze stijlvolle terrasoverkapping. 

Naar realisatie

Lamellendak Umbris (5m x 4m) – Letterhoutem

Andy Verhoeyen uit Letterhoutem koos voor een lamellendak type Umbris met een decowand van houten latjes. De terrasoverkapping is voorzien van led-spots in de lamellen en een extra stopcontact. Verder is er een screen voorzien die neergelaten kan worden als scheidingswand tegen (felle) wind of zon. Kortom, een stijlvolle en exclusieve buitenruimte waar het gehele jaar door comfortabel en luxueus van het buitenleven genoten kan worden.

Naar realisatie

Lamellendak Umbris (6,5m x 4,23m) – Willebroek

Ook in Willebroek mochten wij een lamellendak plaatsen. Wouter Sysmans koos voor een terrasoverkapping van Umbris met 2 waterspuwers. Deze zorgen voor afvoer van het water, zelfs in half-open stand. De kleur die werd gekozen is kwartsgrijs (RAL 7039ST) en past uitstekend bij de gevel van het huis.

Naar realisatie

Lamellendak Umbris (6,5m x 3,6m) – Roosdaal

De familie Cornelis uit Roosdaal koos voor een lamellendak type Umbris. Deze overkapping is voorzien van 2 steunpalen en een oversteek met houten latjes ter decoratie. We wensen de familie hele fijne momenten toe onder deze meer dan geslaagde realisatie!

Naar realisatie

Harol Vision (3,4m x 5m) – Opwijk

De familie Van Gerwen uit Opwijk koos voor een Harol Vision lamellendak. De stijlvolle witte afwerking past perfect bij het stenen muurtje (incl. opbergplaats) die volledig is ingewerkt in het ontwerp. We wensen de familie Van Gerwen veel fijne momenten toe met hun overdekt buitenplekje naast het zwembad.

Naar realisatie

Lamellendak Umbris (4m x 4,37m) – Wetteren

De familie Heuninck uit Wetteren koos voor een lamellendak type Umbris. Deze stijlvolle overkapping is als aanbouw geplaatst tegen de woning, steunend op 1 paal. Verder is de terrasoverkapping uitgevoerd in RAL 7016 mat, met 6 inbouwspots in de liggers. Kortom, een comfortabele plek waar de familie Heuninck heerlijk kan genieten van het buitenleven!

Naar realisatie

Lamellendak Umbris (6m x 3,5m) – Erpe-Mere

De familie Clompen uit Erpe-Mere koos voor een lamellendak type Umbris met 4 steunpalen die onzichtbaar zijn verankerd. Deze comfortabele overkapping is voorzien van 10 dimbare led-spots (pico short) en een windsensor. Deze laatste zorgt ervoor dat de lamellen automatisch sluiten bij hevige wind. Zo voorkom je dat je overkapping hierdoor schade ondervindt. 

Naar realisatie

Lamellendak Umbris (5,5m x 3m) – Lede

De oude overkapping van de familie Troch-De Schutter uit Lede werd vervangen door deze gloednieuwe lamellendak van Umbris. Die werd meteen voorzien van een decoratieve oversteek met aluminium latjes, 2 screens en 2 decoratieve aluminium panelen. Zo kan men het hele jaar door comfortabel en luxueus van het buitenleven genieten!

Naar realisatie

Lamellendak Umbris (4,39m x 3m) – Vlierzele

De familie Miguet – Van Boxstael uit Vlierzele koos voor een lamellendak type Umbris in de kleur Ral 5011 ST. Deze werd aan de zijkant voorzien van een glazen schuifwand. Verder is het lamellendak op 2 palen geplaatst waarvan 1 buiten de overkapping staat. Kortom, een comfortabele plek waar de familie Miguet – Van Boxstael heerlijk kan genieten van het buitenleven!

Naar realisatie

Lamellendak Umbris (5,37m x 3,95m) – Sint-Martens-Lierde

Geert Uyttersprot uit Sint-Martens-Lierde koos voor een lamellendak type Umbris, uitgevoerd in RAL 9004ST, bestaande uit 4 palen. De bestaande afvoerbuis werd ingewerkt door de horizontale ligger van de overkapping. Verder hebben we 2 elektrische screens geplaatst die neergelaten kunnen worden als scheidingswand om het terras af te schermen van (felle) wind of zon. Zo kan men het hele jaar door comfortabel en luxueus van het buitenleven genieten!

Naar realisatie

Lamellendak Umbris (5,22m x 4,25m) – Aalst

De familie Van Bremt uit Aalst koos voor een lamellendak type Umbris. Deze overkapping, uitgevoerd in RAL 7024ST, is voorzien van 3 steunpalen en een verticale zonwering. Bovendien is er een verwarmingselement geplaatst om ook tijdens koudere dagen van het buitenleven te kunnen genieten. Als afwerking zijn de achter- en zijkant voorzien van wooden beams. We wensen de familie hele fijne momenten toe onder deze meer dan geslaagde realisatie!

Naar realisatie

Lamellendak Umbris (8m x 3,6m) – Herzele

Het heeft enkele liters zweet en een paar verbrande schouders gekost, maar het Umbris lamellendak van de familie De Pauw – Van Den Abbeele mag er best wezen. Het bestaat uit 2 velden, in RAL 9005ST, met 8 ingewerkte spots. 2 palen ondersteunen het geheel, terwijl 2 spuwers zorgen voor een correcte afloop van het hemelwater.

Naar realisatie

Harol Opera (4,5m x 3m) – Serskamp

De familie Roelandt uit Serskamp koos voor een lamellendak type Opera. Deze overkapping van het merk Harol werd voorzien van 3 schermen die neergelaten kunnen worden tegen (felle) wind of zon. Verder werden er 4 led-spots en een regensensor ingebouwd. Kortom, een luxe buitenruimte die van alle comfort is voorzien!

Naar realisatie

 

 Maak een afspraak in onze toonzaal

Bent u benieuwd naar de prijs van een terrasoverkapping of wilt u meer informatie? Maak dan een afspraak in onze toonzaal. Samen met u kijken we naar uw wensen en de mogelijkheden in uw persoonlijke situatie en maken we een offerte op uw maat.

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
    Buitenleven by Gudi respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.