Carports

Heb je net een nieuwe wagen gekocht of ben je stapelgek op je huidige model? Dan draag je er best zo goed mogelijk zorg voor. Niet alleen een geregeld onderhoud of een grondige poetsbeurt is belangrijk, maar ook een veilige overdekte staanplaats. Een carport is in dat geval de verstandigste keuze. Ze beschermt je auto tegen neerslag, en geeft, in tegenstelling tot een gesloten garage, de wind vrij spel, waardoor je auto sneller droogt.

Je wagen parkeren in stijl

Ben je op zoek naar een carport? Het aanbod in de markt is onmetelijk groot. Niet alleen wordt er met heel wat materialen gegoocheld, er is ook een onoverzichtelijke keuze inzake vormen en stijlen.

Algarve Canvas van Renson onderscheidt zich door haar strakke design. De basis wordt gevormd door een slanke aluminium constructie, afgewerkt met een vast dak. Dat bestaat uit een stevige staalplaat en een zonwerend doek.
Dankzij de kwaliteit van de gebruikte materialen kan jij je auto met een gerust hart decennialang op een veilige en stijlvolle manier parkeren.

Volledig op maat

Wil je je carport een persoonlijke touch geven? Geen probleem, wij bieden als Renson Ambassador tal van opties voor een individuele afwerking. Wat denk je bijvoorbeeld van vaste wanden als extra bescherming of perfect geïntegreerde led-verlichting om nog meer te genieten van je mooie wagen?
Bovendien kan je de Renson Algarve Canvas koppelen aan een Renson Algarve terrasoverkapping. Op die manier creëer je het beste van twee werelden: een stijlvolle autostaanplaats en een grote overdekte ruimte om met de familie van te genieten. En dat allemaal in een strak minimalistisch design.
Heb je naast je stijlvolle carport ook graag een handige opbergruimte in dezelfde look? De Renson Algarve carport kan voorzien worden van een extra berging in aluminium of hout. Zo kan je al je tuinmateriaal, fietsen e.a. veilig opbergen.

Wens je meer inlichtingen over de carport Algarve Canvas? Neem snel contact met ons op of maak een afspraak in één van onze toonzalen. Wij helpen je graag verder.

psg_n_aero_algarve_canvas_38472

Onze Carports

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven