Renson Algarve

Fijne draagstructuur
Onzichtbare schroeven
Uitgebreid aanbod zijelementen
Koppelbaar tot 6x6 m zonder tussenkolom

Terrasoverkapping met lamellen

De Renson Algarve terrasoverkapping met lamellen beschikt over veelzijdige functies. Ze wordt aan de gevel of vrijstaand gemonteerd en er is de mogelijkheid om verschillende overkappingen aan elkaar te koppelen. Een hedendaagse, klassieke of moderne woning? Met de vele kleurcombinaties en de unieke Classic Line met sierlijsten en extra decoratie past Renson Algarve bij de stijl van je woning en tuin.

Het lamellendak van Renson Algarve kan tot 150° draaien, zodat je zonwering en ventilatie kan afstemmen op de behoeften van het moment. In gesloten toestand zijn de lamellen waterwerend en na een regen- of onweersbui wordt het water zorgvuldig afgevoerd via de ingewerkte waterafvoeren.

Om wat extra gezelligheid te creëren, kan je tal van zijelementen en opties toevoegen aan je terrasoverkapping. Kies voor sfeervolle buitengordijnen of voor een Fixscreen zon- en windwerend doek met crystalvenster om het prachtige uitzicht op je tuin maximaal te behouden. Integreer ook een muziek- of verwarmingsinstallatie en je Renson Algarve wordt sowieso je favoriete plekje om te ontspannen.

privewoning_mal_algarve_48844

Renson Algarve lamellen

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven