Renson Linarte

Duurzame en onderhoudsvriendelijke gevelbekleding
Strakke verticale belijning
Verschillende integratiemogelijkheden zorgen voor een creatieve uitwerking
Gepatenteerd klipsysteem vangt uitzetting op

Verticale gevelbekleding

De Linarte verticale gevelbekleding zorgt met zijn stijlvol design voor een uniek lijnenspel op en in je woning. Deze aluminium gevelbekleding biedt je oneindig veel mogelijkheden. Je kan niet alleen de muren, maar ook je garagepoort of voordeur afwerken met deze stijlvolle gevelbekleding. Om een mooi en uniform geheel te vormen, kan je de elementen ook tot onder je terrasoverkapping of je interieur doortrekken. Deze duurzame en kleurvaste bekleding is bovendien heel eenvoudig te onderhouden.

Linarte gevelbekleding bestaat uit individuele aluminiumprofielen. Ze worden met clips op horizontale dragers bevestigd, wat vervorming door thermische uitzetting vermijdt. Je kan de drie verschillende Linarte profielen combineren met een unieke gevel als resultaat. Er is een ruim aanbod aan kleuren en bovendien kan je de verticale gevelbekleding personaliseren met houten latjes of tuinverlichting in de wand.

Renson Linarte verticale gevelbekleding

Onze Renson Linarte verticale gevelbekleding

Buitenleven_Renson-Brochure_Gevelbekleding-Mock-up

Vraag onze Renson brochure aan

Kies je voor horizontaal of ga je eerder voor verticale gevelbekleding? En voor welke kleur ga je nu het best? Download onze brochure en ontvang een heleboel inspiratie in jouw mailbox.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven