Renson Camargue Skye

Volledig inschuifbaar dak
Duurzame rotatie- en schuiftechniek door gepatenteerde S-drive technologie
Uitstekend geïntegreerde toebehoren
Meerdelig koppelbaar in spanrichting, ook achteraf

Openschuifbare lamellen als overkapping

Renson Camargue Skye geeft je een open en tegelijk ook afgeschermd gevoel. De aluminium lamellen in het dak van de overkapping kan je naar eigen wens roteren en dankzij de S-drive technologie ook volledig openschuiven. Het verschuifbaar dak van deze terrasoverkapping laat in de winter het zonlicht maximaal door terwijl je in de zomer kan genieten van de prachtige zonsondergang. Daarnaast houden de dubbelwandige lamellen regen, sneeuw en wind zonder problemen tegen. Voor de ideale zoninval kantel je zelf de lamellen in de overkapping.

Deze overkapping combineert functionaliteit met strakke looks. Alle bedradingen, verankeringen en waterafvoeren zijn feilloos weggewerkt. De terrasoverkapping met verschuifbaar dak kan zowel aan de gevel als vrijstaand gemonteerd worden. De personaliseringsmogelijkheden van deze terrasoverkapping zijn heel uitgebreid. Kies bijvoorbeeld voor zijelementen zoals windvaste screens, Loggia of glazen schuifpanelen. Maak het nog gezelliger met gepaste ledverlichting en een muziek- of verwarmingsinstallatie.

Stel zelf jouw Renson Camargue Skye samen

Met de Renson configurator stel je zelf de terrasoverkapping van je dromen samen. Er zijn tal van mogelijkheden om de Renson Camargue (Skye) te personaliseren (grootte, kleur, afwerking, etc.).

fitness_camargue_boshuis_6532

Renson Camargue Skye lamellen

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven