Renson Loggia schuifpanelen

Zonweringspaneel met ruime keuze aan designs
Onzichtbare aansluitingselementen
Types met aangename doorkijk of aanpasbare lichtinval en doorkijk
Weinig onderhoud nodig

Carport of terrasoverkapping met schuifdeuren

De Loggia schuifpanelen bieden oneindig veel mogelijkheden om je carport of terrasoverkapping met schuifdeuren te personaliseren. Het vormvaste aluminium kader van die verschillende schuifpanelen kan je zelf invullen met een lamellen- of canvasdoek. Het schuifsysteem, dat rust op een ondergeleider, kan moeiteloos kleine niveauverschillen tot 5 cm compenseren dankzij de Flexguide plus.

In de overkapping zelf kan je kiezen tussen verscheidene panelen met vaste, horizontale lamellen die onder een hoek in een aluminium kader gemonteerd zijn: Loggialu met aluminium lamellen, Loggialu Wooddesign met aluminium lamellen in houtlook of Loggiawood met lamellen uit echt cederhout. Deze 3 types bestaan ook in de Privacy-uitvoering, waarbij je de lamellen manueel kan kantelen om inkijk en lichtinval naar eigen wens aan te passen.

Voor je carport of terrasoverkapping met schuifdeuren kan je ook kiezen voor Loggialu Plano, een aluminium kader met rechthoekige vaste lamellen of voor Loggialu Stirata, een vast paneel in de geweven structuur. Om je terrasoverkapping met schuifdeuren af te werken kan je ook kiezen voor de verticale houten latjes van Loggiawood Linea. Ten slotte is de Loggiascreen Canvas volledig overspannen met een screendoek.

Je kan verschillende types overkapping van deze panelen voorzien. Loggia schuifpanelen zijn mogelijk bij de: Camargue, Camargue Skye, Algarve, Algarve Canvas en Lagune.

Loggia_schuifpanelen
Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven