Genieten van buiten eten op het terras

Laatst bijgewerkt op 8 januari 2021

De zomer is officieel begonnen! Wie aan de zomer denkt, denkt al snel aan heerlijk buiten eten en tot in de late uurtjes genieten van het terras of de tuin. Zo kan je bv. smullen van een smakelijk ontbijt in de ochtend, terwijl je op jouw terras geniet van de ochtendzon. En ja hoor, dat kan ook perfect als het buiten géén 30 graden is. Maar het is dan wel van belang dat je het jezelf comfortabel maakt. Daarom geven wij in onze nieuwe blog enkele tips voor een perfect etentje op jouw terras. 

Buiten eten

Comfortabel ontbijten

Heerlijk buiten ontbijten. Als je vakantie hebt kan je op deze manier zonder stress aan jouw dag beginnen. Maar ook als je geen vakantie hebt kan je dit zeker eens in het weekend doen. Met een paar comfortabele meubelen zorg je ervoor dat je kan genieten van een knus en gezellig ontbijt. Vergeet vooraleer je de kussens op de meubelen legt niet om deze eerst van het ochtenddauw te ontdoen. Zo zorg je ervoor dat jouw kussens langer netjes en fris blijven. Leg ook een tafellaken of placemat op je tafel, deze kan in de ochtend namelijk nog weleens koud aanvoelen.

Buiten eten: ook ’s middags & ’s avonds

Ook in de middag en avond kan je heerlijk genieten van een maaltijd buiten op het terras of in de tuin. Met een lamellendak kan je ’s ochtends de zon nog volop laten schijnen, terwijl je ’s middags als het echt warm wordt jouw terras van een fijn stukje schaduw kan voorzien door de lamellen te sluiten. Zo kan je ook ’s avonds heerlijk buiten eten, genietend van een frisse salade of van een mals stukje vlees van de barbecue. En om ook in de late uurtjes nog comfortabel buiten te zitten kan je gebruik maken van een terrasverwarmer. Tenslotte kan je deze ook in de winter gebruiken om comfortabel buiten te eten.

Meer informatie & offerte

Wil je ook graag genieten van het heerlijke buitenleven? Dan kan je bij ons terecht voor verschillende soorten terrasoverkappingen. Bovendien kan je jouw terras ook comfortabeler maken met onze stijlvolle meubelen en accessoires. Neem daarom contact met ons op of kom langs in onze toonzaal in Erpe-Mere.

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven