Een carport op maat biedt een meerwaarde voor je huis

Laatst bijgewerkt op 31 mei 2022

Of een carport een toegevoegde waarde is? Dat kan je wel zeggen! Een carport beschermt niet alleen je wagen tegen alle weersomstandigheden, maar biedt ook meerwaarde voor je huis. Wij leggen de voordelen van carports op maat uit!

Bescherm je wagen

Het eerste, meest vanzelfsprekende voordeel van een carport is de bescherming voor je wagen. Heb je net een nieuwe gekocht? Of ben je nog steeds verliefd op je huidige model? Dan draag je daar liefst zo veel mogelijk zorg voor. Een veilige en overdekte staanplaats is daarbij geen overbodige luxe. Een carport beschermt je auto tegen alle neerslag en geeft de wind vrij spel, waardoor je auto sneller droogt.

carports op maat

Een meerwaarde voor je woning

Een aluminium carport heeft een moderne en strakke uitstraling en biedt daardoor een echte meerwaarde voor je woning. Een modern huis laat een strakke aluminium carport helemaal tot zijn recht komen. Maar ook bij een landelijke of klassieke stijl staat een carport van Renson niet mis!

Bouw je de carport aan je gevel, dan zorgt die bovendien voor extra isolatie. Carports op maat zijn dus ook bij verkoop een absolute meerwaarde voor je pand. Of je voor die carports op maat een vergunning nodig hebt? Dat leggen we in deze blog uit.

Op maat gemaakt

De Algarve Canvas van Renson onderscheidt zich door haar slanke aluminium design en topkwaliteit. Dankzij de kwaliteit van de gebruikte materialen kan jij je auto met een gerust hart op een veilige én stijlvolle manier parkeren.

Wil je je carport afwerken met een persoonlijke touch? Wij bieden tal van opties om dat waar te maken, zoals perfect geïntegreerde ledverlichting of een vaste wand voor extra bescherming.

Meer weten over carports op maat?

Wil je meer weten over de mogelijkheden om een carport te plaatsen? Neem dan gerust contact op! Samen bekijken we wat mogelijk is in jouw situatie! We maken daarbij graag een vrijblijvende offerte op.

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven