Haal meer uit je buitenleven met een luxe terrasoverkapping

Je tuin en terras is altijd een beetje genieten, zeker wanneer de zomer zich van haar beste kant laat zien. Wil je dat gevoel naar een nog hoger niveau tillen, dan is de plaatsing van een luxe terrasoverkapping een goed idee. Wij vertellen je graag waarom.

Haal meer uit je buitenleven met een luxe terrasoverkapping.

Wil je ook als het weer wat tegenzit volop kunnen genieten van de natuur rondom je woning? Wil je ’s avonds laat, wanneer de zon al lang gaan slapen is, nog profiteren van het aangename buitenleven? Met een luxe terrasoverkapping creëer je een zalig plekje waarin je van ’s ochtends vroeg tot laat in de avond, in weer en wind, rustig kan cocoonen en genieten van al het moois dat de natuur ons te bieden heeft.

De aluminium structuur van een terrasoverkapping kan voorzien worden van een vast dak, een doek als dakbedekking of een lamellendak. Bovendien kan het uitgebreid worden met heel wat leuke opties die je buitenleven nog een pak aangenamer maken. Denk maar aan zonwerende screens of een vaste wand, maar ook aan sfeervolle LED-verlichting of een state-of-the art muziekinstallatie.

luxe-terrasoverkapping

Duurzaam en perfect afgewerkt

De terrasoverkappingen van Harol en Renson gaan een leven lang mee. Het strakke aluminium frame is niet alleen een lust voor het oog, maar weerstaat ook moeiteloos alle weerelementen. Bovendien wordt alles feilloos afgewerkt: schroeven worden onzichtbaar weggewerkt, optionele zij-elementen vormen een geheel met de basisstructuur, bekabeling en accessoires worden naadloos geïntegreerd.

Jou rest nog maar een ding: 100% genieten!

Luxe terrasoverkappingen vind je bij Buitenleven by Gudi

Wil je nog meer profiteren van je tuin en terras? Met een luxe terrasoverkapping waan je je in de zevende hemel. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een offerte op maat.

luxe-terrasoverkapping
luxe-terrasoverkapping-25
Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven