Openingsweekends

Buitenleven by Gudi organiseert 2 openingsweekends

afb2
afb1

Tijdens onze openingsweekends kun je onze nieuwe toonzaal bewonderen die compleet in het teken staat van het kwalitatieve buitenleven. Een luxueuze belevenis waarbij je 200 m2 aan inspiratie en ideeën heeft op basis van vijf stijlvolle ontwerpen, speciaal voor jou uitgewerkt.

Kom naar onze openingsweekends en tover je tuin om tot een gezellige en sfeervolle plaats waar je het hele jaar door kunt genieten van het buitenleven. De openingsweekends vinden plaats op: zaterdag 10 en zondag 11 maart en het weekend van vrijdag 16 t/m zondag 18 maart. Je bent welkom van 10u tot 18u.

winnen

Beide weekends gelden er speciale voorwaarden en kortingen! Ook kun je meedoen aan een mooie winactie waarin je kans maakt op een terrasverwarmer t.w.v. €799,- inclusief btw. De wedstrijd start op 5/3 en eindigt op 19/3. We maken de winnaar bekend op woensdag 21/3.

Voorwaarden voor de winactie:

  • Like en deel ons Facebookbericht ivm deze wedstrijd;
  • Meld je hier aan door jouw naam en e-mailadres achter te laten en het aantal geldige deelnemers op 19/3 te raden;
  • Tijdens de openingsweekends liggen er invulformulieren in de toonzaal waardoor je dubbele kans hebt om te winnen wanneer je je hier ook inschrijft voor de winactie.
Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven