Creëer een gezellige overdekte zithoek in de tuin dankzij een (terras)overkapping

Is de lente in het land, dan wil je natuurlijk volop genieten van je terras en tuin. Heb je een (terras)overkapping aan je woning, dan heb je duidelijk een streepje voor. De wanden en het dak van de overkapping zorgen immers voor de nodige beschutting.

Overdekte zithoek in de tuin

Terwijl anderen mogelijk nog terugschrikken voor de koude ochtenden tijdens het voorjaar, kan jij meteen profiteren van de eerste voorjaarszon. De overkapping aan je huis of in je tuin beschermt je immers tegen alle mogelijke weersinvloeden. Regen, wind of misschien wel een vlokje sneeuw, dankzij de duurzame constructie van je overkapping blijf jij gespaard van de voorjaarsgrillen. Meer nog, wordt het overdag te warm, dan kan je de priemende zon buitenhouden dankzij de – optionele – zonwering. Kortom, het is zalig cocoonen in jouw overdekte zithoek in de tuin.

Overdekte zithoek tuin - inspiratie
Overdekte zithoek tuin - inspiratie

Gezelligheid troef!

Elke terrasoverkapping wordt op maat van jouw wensen en noden gebouwd. Wil je een overkapping met een vast dak, een lamellendak of een zonwerend doek? Wij maken jouw dromen waar. De uiteindelijke inrichting laten we aan jou over. Ga je voor een thuiskantoor, een stilteruimte of een gezellige overdekte zithoek in je tuin, it’s up to you! Weet wel dat we je overkapping kunnen uitrusten met tal van accessoires die het leven zoveel gemakkelijker maken. Denk maar aan sfeervolle LED-verlichting, een state-of-the-art geluidssysteem of een discreet verwarmingselement.

Wil jij nog meer van je terras en tuin genieten? Dan is een terrasoverkapping misschien wel iets voor jou! Neem snel contact met ons op. Samen bekijken we alle mogelijkheden.

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven