eSafe pakketbrievenbussen hebben tal van voordelen:

Zorgeloos pakjes ontvangen
Pakket- en brievenbus combineren
Je pakjes thuis laten ophalen
Steeds een kleur die bij je woning past

eSafe pakketbrievenbussen: je bestelling altijd veilig geleverd!

We bestellen met z’n allen steeds meer online. Het is makkelijk, snel en je hoeft je praktisch niet te verplaatsen. Het enige nadeel: pakketjes die geleverd worden bij het postkantoor. Maar ook daar hebben wij dé perfecte oplossing voor: pakketbrievenbussen.

Een pak eenvoudiger

Dankzij pakketbrievenbussen heb je nooit meer onvindbare of natgeregende pakjes. Je hoeft je niet eens meer te verplaatsen naar het dichtstbijzijnde postpunt, want alle pakjes worden rechtstreeks in jouw brievenbus geleverd. eSafe zorgt ervoor dat al je brieven en pakjes 24 op 7 thuis geleverd én opgehaald worden.

De postbode levert dus niet alleen bij je thuis, maar haalt ook op. Je geeft simpelweg de code door aan de pakjesdienst en die komen je pakketje terug ophalen.

Pakketbrievenbussen_22

Een eSafe brievenbus: veilig en stijlvol

Met een brievenbus van eSafe kies je voor de meest veilige, efficiënte en zorgeloze manier van pakjes ontvangen. En dat allemaal met oog voor design. Want al de pakketbrievenbussen hebben een strakke en rustgevende look, zijn gemaakt uit aluminium en zijn afgewerkt in roestvrije lak waarop je 10 jaar garantie geniet.

Er zijn verschillende modellen, waaronder een met een elektrisch slot, een met een cijfercode, en een met een valklep. Je kiest gewoon het model dat het beste bij jouw situatie past.

Meer informatie over pakketbrievenbussen?

Benieuwd naar de verschillende modellen en mogelijkheden? Download dan onze brochure.

eSafe pakketbrievenbus

Mockup pakketbrievenbussen

Vraag onze eSafe pakketbrievenbussen brochure aan

Laat je inspireren door onze eSafe pakketbrievenbussen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven