Waarom kiezen voor een pergola met lamellen?

Wil je in ieder seizoen volop kunnen genieten van het buitenleven? Met een pergola met lamellen creëer je je eigen plekje op je terras, lekker beschut tegen alle weerselementen.

Wat is een pergola met lamellen?

Een pergola kan je best omschrijven als een vrijstaande overkapping of een overkapping verbonden met je woning. Ze bestaat uit een stevige structuur van hoge palen, al dan niet voorzien van latten of zijpanelen die de wind tegenhouden. Als dakbedekking kan je kiezen uit een vast dak, een doek of lamellen. De structuur van de pergola zelf kan bestaan uit hout of aluminium.

Waarom kiezen voor een pergola met lamellen?

Met een pergola met lamellen bepaal jij zelf hoeveel schaduw of zon je binnenlaat. Op erg hete dagen sluit je de lamellen – manueel of automatisch – zodat het aangenaam koel blijft in je pergola. Doet de zon het wat rustiger aan, dan kantel je de lamellen zodat er voldoende zonnestralen binnenkomen voor een behaaglijk binnenklimaat.
Trekt er plots een regenbui over je tuin, dan sluit je de lamellen volledig en blijf jij lekker droog.

pergola-met-lamellen-1

Pergola met lamellen van Renson

Een pergola met lamellen van Renson is gebouwd voor het leven. De slanke aluminium profielen weerstaan moeiteloos alle weersomstandigheden en zijn erg onderhoudsvriendelijk. De uitzonderlijke afwerking van het geheel staat buiten kijf. Alle onderdelen passen perfect in elkaar en elke vijs of bout wordt onzichtbaar weggewerkt. Bovendien laat een aluminium overkapping met lamellen van Renson zich eenvoudig personaliseren, met bijvoorbeeld een geïntegreerd verwarmingselement of ingebouwde luidsprekers.

Pergola met lamellen vind je bij Buitenleven by Gudi

Ben je op zoek naar een overkapping met lamellen? Maak kennis met het ruime assortiment van Renson. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een offerte op maat.

pergola-met-lamellen-1
pergola-met-lamellen-2
Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven