Renson Camargue Skye

Terrasoverkapping met roteerbaar en inschuifbaar lamellendak
Naar wens uit te breiden
Sublieme afwerking
Strakke look

Strak design met tal van opties

De Renson Camargue Skye is een prachtige, moderne terrasoverkapping met roteerbaar lamellendak. Ze kan zowel vrijstaand als aan je gevel worden gemonteerd. En ook wat betreft de afwerking zijn er heel wat opties. Zo kan je windvaste screens toevoegen aan je overkapping, maar ook ledverlichting en zelfs een muziek- of verwarmingsinstallatie zijn mogelijk.

Je kan jouw overkapping volledig zelf personaliseren. Wat je ook kiest, wij zorgen er altijd voor dat alle accessoires mooi geïntegreerd zijn in de constructie. Alle schroeven zijn volledig weggewerkt en eventuele zij-elementen worden naadloos in de overkapping geïntegreerd.

Open of dicht?

De Renson Camargue Skye onderscheidt zich door het volledig inschuifbaar en roteerbaar lamellendak. De rotatie- en schuiftechniek die dat allemaal toelaat is de gepatenteerde S-drive technologie. Je kan dus perfect genieten van de open sterrenhemel of het zonnetje, maar je bent ook beschermd tegen regen, sneeuw en wind. De ideale zoninval bepaal je zelf met de roteerbare lamellen. Bovendien kan de overkapping langs elke zijde volledig afgesloten worden: met Fixscreens, schuif- of vaste wanden, schuifpanelen, gordijnen of een combinatie. Alles om optimaal te genieten van jouw buitenleven.

Stel zelf jouw Renson Camargue Skye samen

Met de Renson configurator stel je zelf de terrasoverkapping van je dromen samen. Er zijn tal van mogelijkheden om de Renson Camargue (Skye) te personaliseren (grootte, kleur, afwerking, etc.).

Renson Camargue Skye

Renson Camargue Skye lamellen

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven