Renson Camargue terrasoverkapping, strak en stijlvol

Hou je van een mooie strakke afwerking? Dan is de Renson Camargue iets voor jou. Deze terrasoverkapping is een stoere en minimalistische verschijning. Dankzij het lamellendak hou je het altijd droog en de naadloos geïntegreerde zijelementen zorgen voor extra bescherming.

Met de Renson Camargue terrasoverkapping hou je het altijd droog

Wanneer je tijdens een regenbui de lamellen van het dak sluit, krijg je extra bescherming tegen regen. De gepatenteerde lamellen zijn zo ontwikkeld dat het water langs de zijkant afgevoerd wordt na een regenbui. Zo blijven je terras en je tuinmeubelen altijd droog.

Met de Somfy bediening kan je de lamellen van de Renson Camargue terrasoverkapping eenvoudig openen, sluiten of kantelen. Na een regenbui kan het dak zo snel en makkelijk terug open, terwijl het water gecontroleerd wegloopt.

Alles naar wens

De Renson Camargue is volledig maatwerk. Jij kiest de afmetingen (max. 4,5 m x 6,2 m zonder gebruik van een tussenkolom) en de extra opties. Door middel van extra palen kan de Renson Camargue zelfs gaan tot 7 m x 4 m. Je kan kiezen voor een losstaande terrasoverkapping of gevelmontage. Alle bevestigingsonderdelen zijn zo goed als onzichtbaar en alle elektrische kabels zijn volledig weggewerkt. Ook onzichtbare grondbevestiging kan. Dankzij de kwalitatieve materialen gaat de Camargue lang mee en is het onderhoud beperkt.

Tal van opties

Bij de Camargue zijn alle opties volledig geïntegreerd. De fixscreens rollen op in de dragers van de constructie en ook de geleiders zijn ingewerkt in de palen. Dat maakt het systeem zo goed als onzichtbaar en de palen behouden perfect hun vierkante vorm.

Bovendien zijn de opties eindeloos:

  • Terrasverwarming: met gelijkmatige warmteverdeling binnen de ruimte
  • Verlichting: led-verlichting geïntegreerd in de lamellen of kolommen
  • Zij-elementen: fixscreens die beschermen tegen weer en wind, houten schuifpanelen, glazen schuifwanden afsluitbaar tegen diefstal en als bescherming tegen weer en wind, extra gordijnen voor een feeërieke sfeer…

Stel zelf jouw Renson Camargue samen

Met de Renson configurator stel je zelf de terrasoverkapping van je dromen samen. Er zijn tal van mogelijkheden om de Renson Camargue te personaliseren (grootte, kleur, afwerking, etc.).

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven