Renson Fixscreen

  • Windvaste zonnewering
  • Houdt insecten buiten
  • Snelle montage
  • Beschikbaar in tal van kleuren
  • Afmetingen tot 10,8 m² mogelijk

Haal alles uit de zon

De Renson Fixscreen is een verticaal voorzetscreen, speciaal ontwikkeld om de zon en warmte buiten te houden op hete zomerdagen. Met de voorzetscreens van Renson controleer jij zelf de lichtinval en hou je de zon tegen op het moment dat die ongewenst is. Hoewel de ongewenste warmte en de storende lichtinval niet binnen kunnen, wordt je uitzicht op de omgeving niet verstoord. Aangezien de doeken transparant zijn, kijk je ook met neergelaten screens perfect naar buiten.

Een ingenieus systeem

Als eerste ter wereld ontwikkelde Renson een voorzetscreen dat werkelijk windvast is. Het ingenieuze ritssysteem, een speciale afboording met rits in twee zijgeleiders, zorgt er namelijk voor dat het doek in elke positie windvast is. De Renson Fixscreen biedt windbestendigheid tot snelheden van maar liefst 130 km/u. Bovendien houdt het doek in gesloten positie alle insecten buiten.

Snel en eenvoudig geplaatst

Dankzij de gepatenteerde Connect&Go-fiche van de Renson Fixscreen, kunnen wij een snelle en veilige montage garanderen. Eens het scherm geplaatst is, geniet je altijd van een vloeiende, geruisloze en duurzame werking. De zonnewering van Renson is beschikbaar in tal van kleuren, en kan zo heel discreet geïntegreerd worden in uw woning.

Meer weten over de Renson Fixscreen?

Wil je meer informatie over de Renson Fixscreen? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning of kantoor? Aarzel dan niet om contact op te nemen! Wij helpen je graag!

Renson Fixscreen

Onze voorzetscreens

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven