De horizontale gevelbekleding van Renson: Linius

De buitenkant van je woning geeft een belangrijke eerste indruk. Is jouw gevel aan vernieuwing toe? Met de horizontale gevelbekleding van Renson Linius zorg je voor een stijlvolle en uniforme look. Zo maak je meteen indruk op het eerste zicht.

Functioneel design

De horizontale aluminium bekleding van Renson is een totaaloplossing voor alle gevels. De Renson Linius kenmerkt zich door zijn topkwaliteit, functionaliteit en mooi design. Perfect voor een stijlvolle nieuwe look voor je woning. Je kiest de individuele aluminiumprofielen uit een breed aanbod van RAL-kleuren, en hebt dus eindeloos veel mogelijkheden.

Met Renson Linius geef je je volledige gevel – of een deel ervan – een uniform uitzicht. De discrete horizontale belijning zorgt voor een onzichtbare integratie van garagepoorten en deuren. Maar ook op sectionaal- of kantelpoorten kan deze aluminium bekleding naadloos geïntegreerd worden. Zelfs voor interieur gebruik is de Linius geschikt, dus ook je wanden of deuren steken we snel en eenvoudig in een nieuw jasje.

renson linius
Linius-gevelbekleding-Renson-(4)-2

Duurzaam aluminium

Het systeem bestaat uit individuele aluminiumprofielen, ofwel gesloten ofwel ventilerend. Het gebruik van aluminium is niet alleen een duurzame keuze, maar heeft nog andere voordelen. We werken met aluminium van topkwaliteit, zodat jij jarenlang zorgeloos kan genieten van je stijlvolle gevelbekleding.

Aluminium is kleurvast, zelfs als er dagelijks fel zonlicht op schijnt. We zorgen altijd voor een snelle plaatsing dankzij het clipsysteem van de Linius. Bovendien is het materiaal enorm onderhoudsvriendelijk en 100% recycleerbaar.

Meer informatie over de Renson Linius?

Wil je meer weten over de Linius gevelbekleding van Renson? Neem dan zeker contact met ons op of bekijk enkele van onze realisaties.

Onze Renson Linius horizontale gevelbekleding

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven