renson-zonwering

100% genieten met Renson zonwering

Niets zo fijn als de zon die vrolijk haar licht en warmte verspreidt op je terras of in je woning. Maar wanneer de zon te veel haar best doet, kunnen diezelfde zonnestralen en -warmte wel eens heel vervelend worden. Met Renson zonwering roep je de nadelen van de felle zon een halt toe en profiteer je enkel van de voordelen.

Renson zonwering, ontworpen om van de zon te genieten

Een vrolijk lente- of zomerzonnetje tovert een glimlach op ieders lippen. Maar wanneer de felle zonnestralen je verblinden of je ruimte omtoveren tot een heuse bakoven, verdwijnt die lach als sneeuw voor de zon. Met de Renson zonwering op maat pak je dit probleem binnen de kortste keren aan. Buitenzonwering van Renson houdt de felle zonnestralen immers tegen nog vóór ze het glas van je woning of overkapping kunnen bereiken. Op die manier behoud je steeds een aangenaam binnenklimaat.

Uitgebreid aanbod zonwering

Renson is gespecialiseerd in buitenzonwering. Die biedt immers de meest efficiënte oplossing voor oververhitting binnenshuis. Binnenzonwering daarentegen houdt wel licht tegen, maar blokt de hitte in mindere mate af.
Het aanbod van Renson kan je onderverdelen in twee soorten: screens en structurele zonwering.

renson-zonwering

Met screens kies je voor windvaste doekzonwering met een strakke uitstraling. Ze zijn geschikt voor elk type raam en worden uiterst subtiel in de gevel geïntegreerd. Ook voor je terrasoverkapping zijn screens een goede keuze. Ze zorgen voor verkoeling in de zomer, maar bieden ook bescherming tegen wind en regen. Bovendien zorgen ze voor de nodige privacy.

Structurele zonwering bestaat uit vaste of beweegbare schuifpanelen met aluminium of houten lamellen of uit een horizontale luifel die boven je raam wordt gemonteerd. Bovenop het zonwerend karakter biedt dit nog tal van voordelen. Structurele zonwering is uiterst stijlvol en geeft je woning extra karakter. Het is aanpasbaar naargelang van de stand van de zon. Jij bepaalt dus de hoeveelheid zonlicht. Ten slotte draagt het bij tot de privacy van je woning.

Een Renson zonwering vind je bij Buitenleven by Gudi

Wil jij volop genieten van de zon, zonder de lasten ervan? Ontdek ons uitgebreide aanbod Renson zonwering.

renson-zonwering
renson-zonwering
Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven