Met een tuinkamer genieten van elk seizoen

Wil jij in je tuin een plek creëren waar je het hele jaar door heerlijk kan ontspannen?

Een tuinkamer biedt alle comfort dat je je maar kan bedenken. In het voorjaar geniet je van een vroege lentezon, terwijl je in de winter vanuit een behaaglijk warme ruimte een mooi zicht heeft op je tuin. Het is bovendien net zo gezellig als een living en een volwaardig alternatief voor een veranda of aanbouw.

Waarom kiezen voor een tuinkamer?

Een terrasoverkapping biedt een aantal voordelen ten opzichte van een veranda of aanbouw. Zo is een overkapping sneller gebouwd en verleng je de tijd die je daadwerkelijk buiten kan zitten. Met een lamellendak kantel je het weer naar jouw mood. Schijnt de zon? Dan kan je de lamellen openen en profiteren van de warme zonnestralen. Is er een regenbui op komst? Dan sluit je deze eenvoudig met een druk op de knop en ben je beschermt tegen de regen. Je hebt daarnaast de mogelijkheid om je tuinkamer te voorzien van verlichting en terrasverwarmers, zodat je ook op winterdagen van het ultieme buitenleven kan genieten.

Buitengewoon stijlvol genieten van uw tuin of terras

Als je besluit om een tuinkamer te laten plaatsen heb je de keuze uit een aangebouwde of vrijstaande overkapping. Zo heb je met een vrijstaande overkapping de volledige vrijheid om te kiezen waar je wil genieten van je tuin of uitzicht. Of je nu houdt van strak en modern of warm en natuurlijk, er is keuze uit verschillende sfeervolle frames, doeken en accessoires.

Liever een aangebouwde tuinkamer? Ook hiervoor heeft Renson een aantal slimme oplossingen bedacht. Met deze type overkapping geniet je voortaan van nog meer bescherming én vrijheid het hele jaar door.

Meer informatie en vrijblijvende offerte op maat

Bent je benieuwd naar de prijs van een tuinkamer of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze toonzaal. Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden in jouw persoonlijke situatie. Dit vertalen we graag in een vrijblijvende offerte op maat.

terrasoverkapping

Terrasoverkappingen

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven