Zonwering Aalter

Zo van die zonovergoten zomerdagen? Zalig! Maar te veel is te veel. Op de meest zonnige dagen kan het een uitdaging zijn om op een aangename manier in je tuin of op terras te vertoeven. Laat dan zonwering plaatsen! Een zonwering is de ideale oplossing om elke dag te genieten van je terras én de hitte buiten te houden. Ontdek de mogelijkheden van een zonwering in Aalter.

Een oplossing voor elke situatie

Welke zonwering past bij jou?  

Een zonwering maakt het mogelijk om je eigen stuk schaduw te creëren op je terras, in de tuin of naast je zwembad. Ons aanbod bestaat uit tal van oplossingen om je tuin of terras te beschermen tegen de zon. Maar welke oplossing past nu het best bij jou?

  • Een Harol knikarmscherm is een zonwering die vastgemaakt wordt aan je gevel. Het scherm houdt de warmte buiten, maar laat nog steeds voldoende natuurlijk licht binnen. Met een knikarmscherm kan je op je terras genieten van heerlijke schaduw, zelfs op de meest zonnige dagen.
  • Is een scherm aan de muur niet de juiste oplossing voor jou? Ga dan voor een Harol Duostore. Dat is een volledig vrijstaande zonwering die geschikt is om een afgelegen plekje in de tuin te beschermen. Je hebt hierbij dus geen muur nodig om het zonnescherm aan te bevestigen. Een afgelegen terras, jacuzzi of de zandbak van je kinderen, wordt zo optimaal beschermd tegen de zon.
  • Geen fan van een vrijstaande zonwering? Geen probleem! Ook een voorzetscreen is een optie. Een voorzetscreen is een verticaal scherm dat ontwikkeld is om de warmte buiten te houden. Het geeft jou de volledige controle over lichtinval, terwijl de ongewenste zonnestralen tegengehouden worden.
  • Verkies je de landelijke uitstraling van houten lamellen? Dan kan je bij Buitenleven by Gudi, Renson Ambassador, terecht voor de Loggiawood! Een Loggiawood zonwering bestaat uit schuifpanelen met lamellen in cederhout.
  • Heb je al een terrasoverkapping staan? Dan kan je die uitrusten met de zonwerende elementen van Renson. Op zoek naar een zonwering voor je veranda? Doe dan een beroep op de klassevolle verandazonwering van Renson of Harol.

Meer weten over zonwering in Aalter?

Wil je meer informatie over een zonwering in Aalter? Of wil je meteen een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan zeker contact op! Wij helpen je zo snel mogelijk verder.

Nóg meer comfort

Welke zonwering je ook kiest, al onze oplossingen blinken uit in gebruiksvriendelijkheid. De Harol Duostore en het knikarmscherm kan je laten automatiseren, zodat het gebruik nóg eenvoudiger wordt. Er zijn daarnaast nog tal van accessoires, zoals verwarming, verlichting of een audiosysteem die je het leven nog een stuk makkelijker én aangenamer maken.

zonwering-in-aalter
Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven