Zonwering Eeklo

We genieten allemaal graag van zomerdagen die zonovergoten zijn. Maar te veel is te veel. Wil je zelfs op de meest zonnige dagen op een aangename manier genieten van je tuin of terras? Of wil je gewoon de hitte buitenhouden? Dan is het tijd voor een zonwering! Ontdek de mogelijkheden van een zonwering in Eeklo!

De mogelijkheden van een zonwering

Met een zonwering van Buitenleven by Gudi creëer je makkelijk je eigen stukje schaduw, zij het op je terras, in je tuin of naast het zwembad. We hebben tal van oplossingen om je terras of tuin op een stijlvolle manier te beschermen tegen de zon.

Een knikarmscherm van Harol is steeds vastgemaakt aan je gevel. Het houdt de warmte buiten, terwijl je nog steeds natuurlijk licht binnenkrijgt. Tegelijk kan je genieten van heerlijke schaduw op je terras.

Heb je geen muur om het zonnescherm aan te bevestigen? Ga dan voor een Harol Duostore, een vrijstaande zonwering die uitermate geschikt is om een afgelegen plekje in de tuin te beschermen. De zandbak van je kinderen, een afgelegen terras of jacuzzi, bijvoorbeeld, krijgt zo optimale bescherming tegen de zon.

Liever houten lamellen dan een knikarmscherm? Ga dan voor de Loggiawood, schuifpanelen met lamellen in cederhout. Maar ook een voorzetscreen is een optie. Een voorzetscreen is een verticaal scherm dat speciaal ontwikkeld is om de warmte buiten te houden. Met een voorzetscreen heb jij zelf volledige controle over de lichtinval, en hou je toch ongewenste zonnestralen tegen.

Heb je al een terrasoverkapping, dan kan je die uitrusten met de zonwerende elementen van Renson. Ben je op zoek naar een zonwering voor je veranda? Doe dan een beroep op de klassevolle verandazonwering van Renson of Harol.

Het ultieme gebruiksgemak 

Wat je ook kiest, al onze oplossingen blinken uit in gebruiksvriendelijkheid. Een knikarmscherm of Duostore kan je bijvoorbeeld laten automatiseren, zodat het gebruik nóg makkelijker wordt. Bovendien zijn er tal van accessoires, zoals verwarming of verlichting, die je het leven nog een stuk makkelijker maken.

Meer informatie over een zonwering in Eeklo?

Wil je meer informatie over een zonwering in Eeklo? Of wens je een vrijblijvende offerte aan te vragen? Neem dan zeker contact op! Wij helpen je zo snel mogelijk verder.

Zonwering Eeklo
Zonwering Eeklo
Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven