Zonwering Oost-Vlaanderen

Zonwering Oost-Vlaanderen

Iedereen fleurt op bij het minste straaltje zonlicht, maar wanneer de zon de temperatuur in huis naar ondraaglijke hoogten stuwt of vervelende lichtweerkaatsingen veroorzaakt, wordt het voor de meesten onder ons al snel van het goede te veel. Gelukkig kan een goede zonwering hiermee komaf maken.

Wij zijn officieel Renson Ambassdor

De voordelen van zonwering in Oost-Vlaanderen

Goede zonwering biedt heel wat voordelen. Het zonlicht wordt gedempt zodat er meteen heel wat minder warmte in huis komt. Zonwering zorgt m.a.w. voor een verkoelend effect in je interieur of op je terras. Op die manier werkt het binnenshuis ook energiebesparend. Tijdens een erg hete periode kan de airco immers een standje lager. Niet alleen de warmte wordt tegengehouden, ook de felle zonnestralen krijgen veel minder kans je woning binnen te dringen. Gedaan met zonlicht dat je zicht verblindt bij het lezen van een boek of het beeld op je televisietoestel vertroebelt.

De juiste zonwering voorkomt nieuwsgierige blikken in huis. Niet alleen toevallige passanten, maar ook mensen met minder goede bedoelingen kunnen niet langer binnengluren. Ten slotte kan zonwering in Oost-Vlaanderen ook een decoratief effect hebben. Het zorgt voor sfeer en geeft je woning extra cachet.

Soorten zonwering

De noemer ‘zonwering’ dekt een zeer grote en gevarieerde lading. Zo biedt het Belgische Renson een hele resem zonwerende gevelelementen aan, zoals Loggialu en Loggiawood. Deze schuifsystemen zijn geschikt voor elke woning en worden volledig op maat gemaakt.

De verticale voorzetscreens van Renson zijn transparante doeken die je toelaten naar buiten te kijken. Renson Lapure is een designterrasoverkapping met minimalistische toets. De overkapping beschermt je terras en achterliggende ruimte tegen de nadelen van de zon.

Harol biedt twee oplossingen aan. Met een knikarm zorg je voor de nodige schaduw op je terras, terwijl de vrijstaande zonwering Harol Duostore ruime oppervlakten in je tuin kan omtoveren tot oases van schaduw.

Een zonwering in Oost-Vlaanderen vind je bij Buitenleven by Gudi

Ben jij op zoek naar de ideale zonwering, maar vind je het moeilijk kiezen? Wij helpen je graag verder. Contacteer ons vrijblijvend.

Zonwering Oost-Vlaanderen
Zonwering Oost-Vlaanderen
Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven