Waarom kiezen voor een aanbouwcarport?

Heb je een nieuwe wagen of gaat die al een aantal jaren mee? Eigenlijk maakt het niet uit, met een overdekte autostaanplaats zorg je ervoor dat je wagen steeds veilig gestald is en beschermd is tegen de meest extreme weersomstandigheden. Wil je bovendien ook denken aan je eigen comfort, kies dan voor een aanbouwcarport!

Waarom kiezen voor een aanbouwcarport?

Vooraleer je überhaupt aan een aanbouwcarport denkt, heb je ongetwijfeld al de afweging gemaakt tussen een autogarage of een carport. Een garage biedt meer veiligheid en kan beter geïsoleerd worden, maar kost heel wat meer dan een carport. Bovendien is de plaatsing ervan een project van lange adem, terwijl een carport op een dag tijd geplaatst kan worden.

Kies je voor een aanbouwcarport , dan komen daar nog enkele aantrekkelijke troeven bij. Zo kan je, net als bij een garage, meteen vanuit je woning in je wagen stappen, zonder dat je regen en wind moet trotseren. En wil je een feestje geven voor de buren of vrienden, dan kan de aanbouwcarport gebruikt worden als terrasoverkapping. Heel wat gezelliger dan in je volledig afgesloten garage te zitten, toch?

Aanbouwcarports voor het leven

Kies je voor een aanbouwcarport in aluminium, zoals de tijdloze modellen van Renson, dan zit je gegoten voor het leven. Aluminium is immers een erg duurzaam en volledig recycleerbaar materiaal dat haast onverslijtbaar is. Bovendien is het erg onderhoudsvriendelijk zodat je er omzeggens geen werk aan hebt.

Renson Algarve Canvas onderscheidt zich verder ook door zijn strakke design, uitmuntende afwerking en mogelijkheden tot individualisering.
En als kers op de taart kan jouw Renson Algarve Canvas carport gekoppeld worden aan een Renson Algarve terrasoverkapping. Zo kan je je tuinfeestje voor 12 man upgraden naar een echte tuinparty voor 30 genodigden.

Overweeg je de plaatsing van een aanbouwcarport? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een offerte op maat.

aanbouwcarport-2
aanbouwcarport-2
aanbouwcarport-3
Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven