Je buitenleven verlengen? Ga voor aluminium overkappingen

Laatst bijgewerkt op 10 augustus 2021

Zin om volop te genieten van je terras en tuin? Zonder je zorgen te maken om de weersomstandigheden? Met onze aluminium overkappingen creëer je een gezellige buitenruimte en verleng je je buitenleven.

Een duurzame oplossing

De aluminium overkappingen van Renson bieden je alles waar je van droomt. Ze zijn enorm duurzaam, maar hebben ook een prachtig design. Dankzij het minimalistische ontwerp past een aluminium overkapping bij elke stijl. We werken enkel met materialen van topkwaliteit, zodat je nog vele jaren geniet hebt van jouw buitenplekje.

Wat de plaatsing betreft, heb je meerdere opties. Ofwel wordt jouw overkapping vrijstaand in de tuin of op je terras geplaatst, ofwel wordt ze rechtstreeks tegen je gevel gezet. Wat je ook kiest, het gebruiks- en onderhoudsgemak zal je verbazen.

Stel zelf je overkapping samen

Ons aanbod bestaat uit verschillende soorten aluminium overkappingen. Je kan bij ons terecht voor overkappingen met een vast dak, een lamellendak, of de combinatie van lamellen en vast dak. Daarnaast kan je ook nog eens kiezen voor een doek of screen. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, alle modellen hebben een aluminium frame als basis en zijn steeds tot op de millimeter afgewerkt. En bovendien kan je alle modellen aan elkaar koppelen. Dat geeft je de mogelijkheid om de overkapping verder uit te breiden tot een nog grotere buitenruimte. Ideaal om van je buitenleven te genieten met de hele familie.

Wij bouwen jouw overkapping volledig naar jouw wensen. Zo heb je keuze uit tal van kleuren, afmetingen, uitvoeringen en andere extraatjes. Een automatische zonnewering, verwarmingselementen, ingewerkte soundbeams of LED-verlichting? Je kiest uit diverse opties die voor extra comfort zorgen.

Meer informatie over aluminium overkappingen?

Wil je meer informatie over de verschillende types aluminium overkappingen? Neem gerust contact op. We bekijken graag samen de mogelijkheden in jouw situatie.

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven