Brievenbus met pakketvak

Laatst bijgewerkt op 29 juni 2022

Op afstand shoppen is ondertussen bijna volledig geïntegreerd in onze maatschappij. Het is snel, makkelijk en je kan bijna alles online bestellen. Het enige nadeel is dat je je pakketjes moet afhalen bij het postkantoor mocht je toevallig niet thuis zijn. Maar daar hebben wij nu een oplossing voor: een brievenbus met pakketvak!

De voordelen van een brievenbus met pakketvak

Dankzij een pakketbrievenbus ontvang je zorgeloos pakketjes op elk moment. Een brievenbus van eSafe zorgt ervoor dat al je brieven en pakjes 24 op 7 thuis geleverd worden, ook wanneer je niet thuis bent. Een combinatie van een pakket- en brievenbus zorgt ervoor dat je nooit meer last hebt van onvindbare of natgeregende post. Daarnaast laat je ook makkelijk alle pakketjes thuis ophalen. De postbode levert dus niet alleen op elk moment bij je thuis, maar haalt ook op.  

eSafe heeft verschillende modellen en kleuren, elk met een strakke en rustgevende look. Zo kies je steeds een brievenbus met pakketvak die perfect bij de stijl van je woning past. De brievenbussen zijn gemaakt uit aluminium en zijn afgewerkt met roestvrije lak waarop je 10 jaar garantie geniet. Bovendien worden alle pakketbrievenbussen hier in België gemaakt! 

Veilig pakketjes ontvangen

Met een eSafe brievenbus met pakketvak kies je voor de meest veilige, efficiënte en zorgeloze manier van pakjes ontvangen. Het valklepsysteem met valdemping (zachte mousse) beschermt al jouw pakjes, zelfs de meest breekbare. Brieven en pakketten vallen zacht naar beneden, waar ze enkel met een sleutel uitgehaald kunnen worden. Zo ben je zeker van een veilige opbergplaats voor alle pakketjes.

Meer weten?

Benieuwd naar de verschillende modellen en mogelijkheden? Download dan onze brochure.

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven