Terrasoverkapping tijdig bestellen

Laatst bijgewerkt op 18 oktober 2021

Wil jij volgende zomer volop genieten van je terras en buitenleven? Wacht dan niet te lang! Want door de lange leveringstermijn van verschillende grondstoffen, waaronder aluminium, begin je er beter nu al aan! Hoe dat komt? Buitenleven by Gudi legt het voor je uit.

Wat is het probleem?

Waarschijnlijk heb je er al iets over horen waaien. De situatie op de grondstoffenmarkt is momenteel enorm onstabiel. Dat komt onder andere door het tijdelijk stilleggen van de productie tijdens de eerste lockdown. Door de ontwikkelingen rond COVID-19 kampen bedrijven over de hele wereld nu met grondstofproblemen. Tegelijkertijd is de vraag op de Aziatische markt ook heel groot, door het snelle herstel van de Chinese markt.

Het tekort aan grondstoffen treft helaas ook onze sector, en zorgt voor heel wat onduidelijkheid wat betreft de leveringstermijn. De levertermijnen lopen wereldwijd op, en laten ons dus allemaal een beetje langer wachten. Tijdig bestellen is de boodschap!

leveringstermijn aluminium overkapping

Waarom tóch kiezen voor een aluminium terrasoverkapping?

Een aluminium overkapping heeft tal van voordelen. Ze hebben niet alleen een prachtig design, maar zijn ook enorm duurzaam. Het minimalistische design van een Renson terrasoverkapping past bij elke stijl. We maken je overkapping uit materialen van topkwaliteit, zodat je nog vele jaren kan genieten van jouw buitenleven.

Bovendien is een aluminium terrasoverkapping enorm gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Je kan ze vrijstaand in de tuin of op je terras (laten) plaatsen, maar ook rechtstreeks tegen je gevel is zeker mogelijk. Je kan bij ons terecht voor overkappingen met een vast dak, een lamellendak, of de combinatie van lamellen en vast dak. Ook voor de afwerking heb je tal van opties (vb. doek of screen). Wat je ook kiest, we zorgen ervoor dat je aluminium overkapping steeds tot op de millimeter afgewerkt is.

Wees de lange leveringstermijn te slim af

Wil je in de zomer van 2022 heerlijk genieten van jouw buitenplekje? Wacht dan niet, en vraag nu je offerte aan!

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven