Bestel nu je terrasoverkapping, alvorens de prijzen stijgen

Laatst bijgewerkt op 24 november 2021

Wil je volgende zomer genieten van een schaduwrijk en droog terras? Wacht dan niet langer! Want niet alleen de levertermijnen zijn een pak langer dan normaal, ook de prijzen slaan volgend jaar sterk op. Hoe dat komt? Je ontdekt hier alles over een terrasoverkapping met lamellen en de prijs ervan.

De lange levertermijnen

Wie ons volgt, weet ondertussen waarom de levertermijnen van terrasoverkappingen sterk oplopen. Dat komt door de onstabiele situatie van de grondstoffenmarkt in de nasleep van de coronacrisis. Je leest er alles over in deze blog.

Waarom stijgt de prijs?

Onze sector wordt getroffen door een tekort aan grondstoffen, en dat zorgt voor heel wat onduidelijkheden. Daardoor lopen de levertermijnen op, maar staat er dus ook een sterke prijsstijging voor de deur. Afwachten is in dit geval dus geen goed idee!

Bestel je nu, dan geniet je volgende zomer al van een schaduwrijk terras, en dat aan de lagere prijzen van 2021. Wie voor 15 december bestelt, krijgt van ons bovendien nog een extra cadeau

terrasoverkapping lamellen prijs

De voordelen van een terrasoverkapping

Waarom je ondanks de omstandigheden tóch moet kiezen voor een terrasoverkapping? Omwille van de talrijke voordelen!

Een terrasoverkapping van Renson heeft een prachtig minimalistisch design, dat perfect bij elke stijl past. Bovendien is een lamellendak beschikbaar in tal van uitvoeringen en alle mogelijke kleuren. Je maakt met een terrasoverkapping een stijlvolle, maar ook een duurzame keuze. De gebruikte materialen zijn van topkwaliteit. Daardoor kan jij nog jarenlang genieten van jouw buitenruimte.

De draaibare lamellen zorgen ervoor dat je perfect de licht- en windinval kan regelen. Regent het, dan kan je de overkapping volledig dicht draaien. Maar ook tegen extreme warmte beschermt een lamellendak optimaal. De lamellen zijn bovendien zowel manueel als elektrisch te bedienen.

Om je terrasoverkapping helemaal af te maken, kan je ze aankleden met sfeervolle verlichting, verwarming of andere accessoires. Schuifpanelen of glazen zijwanden zijn een gezellige toevoeging, die je ook extra beschermen tegen wind en regen. Ook verwarming onder je terrasoverkapping is een echte aanrader. Zo geniet je het hele jaar door van jouw buitenleven.

Meer weten over een terrasoverkapping met lamellen en de prijs?

Wil je graag meer informatie over een terrasoverkapping met lamellen, de prijs of de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Je kan bij ons terecht voor overkappingen met een vast dak, een lamellendak, of de combinatie van lamellen en vast dak. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en werken graag een voorstel uit op maat van jouw terras.

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven