Ga voor extra comfort en stijl met zijwanden voor jouw terrasoverkapping

Laatst bijgewerkt op 5 januari 2021

Met een overkapping maak je van jouw terras een gezellige en comfortabele buitenruimte. Om je van nog meer comfort te voorzien kan je ook kiezen voor zijwanden voor jouw terrasoverkapping. Niet alleen bieden deze bescherming tegen de wind, maar ze zorgen ook voor een unieke en stijlvolle uitstraling. 

Bescherming tegen weer en wind

Wanneer je het hele jaar door van het buitenleven wil genieten is een terrasoverkapping onmisbaar. Hiermee creëer je een plek in jouw tuin waar je volledig tot rust kan komen, omringd door luxe in al haar eenvoud. Zo kan je onder het genot van een goed glas wijn in de tuin genieten van het adembenemende licht van een ondergaande zon. 

Toch kan een koude wind op sommige dagen roet in het eten gooien. Net daarom zijn zijwanden een ideale oplossing. Door jouw terrasoverkapping af te werken met elegante houten zijpanelen, glazen zijwanden of schuifdeuren hou je bovendien niet alleen weer en wind buiten, maar zorg je ook voor extra privacy. Zo kan je in alle rust genieten van een ontspannen etentje buiten op het terras met vrienden en familie.

Creëer een uniforme look

Zijwanden voor je terrasoverkapping zijn te verkrijgen in vele stijlen en kleuren, geheel op maat en naar jouw wens. Wist je dat je deze aspecten ook kan doortrekken in de gevelbekleding of tuinelementen rond jouw woning? Zo kan je met Renson Linarte één of meer dichte zijwanden voor jouw terrasoverkapping creëren en tegelijk integreren als balustrade tot op een hoogte naar keuze. Je gaat zo voor een stijlvolle, uniforme look. Welke optie je ook verkiest, de zijwanden worden altijd naadloos in de terrasoverkapping geïntegreerd.

Meer info over zijwanden voor jouw terrasoverkapping

Weet je al voor welke stijl je wil gaan voor jouw terrasoverkapping en de zijwanden of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op of kom met jouw ideeën bij ons langs. Wij helpen je graag verder.

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven