Creëer extra sfeer met terrasoverkapping accessoires

Met een terrasoverkapping creëer je een comfortabele buitenruimte. Je hebt daarbij tal van opties om deze te personaliseren. Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan stijlvolle zijpanelen of verwarming zodat je ook op koudere dagen van het buitenleven kan genieten? Wij zetten in deze blog alle terrasoverkapping accessoires voor je op een rijtje.

Sfeervol én functioneel

Wanneer je een terrasoverkapping koopt, kies je voor een plek in je tuin waar je in alle rust kan ontspannen. Met schuifpanelen of glazen zijwanden voeg je daar nog een stijlvol én functioneel element aan toe. Zo geeft het niet alleen een knus gevoel, maar beschermt het je ook tegen wind en regen. Een win-win situatie dus! Je hebt keuze uit diverse mooie zijelementen, zo vind je altijd wel een stijl die bij je past.

Ook voor ledverlichting geldt dat deze zowel sfeervol als functioneel is. Zeker wanneer het ’s avonds vroeger donker begint te worden is dit zeker een aanrader. Plaats daarnaast ook verwarming onder je terrasoverkapping en je kan zelfs op koude winteravonden genieten van het luxueuze buitenleven.

Geef jouw terrasoverkapping een persoonlijke touch

Met een geïntegreerd audiosysteem wordt jouw terras de plek bij uitstek om feestjes te geven. Je kan het ook gebruiken om ontspannende achtergrondmuziek op te zetten wanneer je volledig tot rust wil komen in jouw tuinkamer na een drukke werkdag. Wil je niet dat jouw gasten nat worden als het weer plots omslaat? Ga dan voor een Somfy regensensor. Wanneer deze sensor druppels detecteert sluiten de lamellen of het screendak van jouw overkapping automatisch.

Bij het luxe buitenleven horen ook stijlvolle accessoires, bijvoorbeeld comfortabele meubelen en sfeervolle decoratie. Kies en combineer ze volledig naar jouw wens en volgens jouw stijl. Zo geeft je jouw terrasoverkapping een persoonlijke touch. 

Meer informatie over terrasoverkapping accessoires

Wil je meer informatie over de verschillende mogelijkheden op het gebied van terrasoverkapping accessoires? Neem dan contact met ons op of spring binnen in onze toonzaal. Wij helpen je graag verder.

Mock-up-Renson-Outdoor

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenleven oplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Maak een afspraak in onze toonzaal

Afspraak Toonzaal

  • DD slash MM slash JJJJ
Scroll naar top