Creëer extra sfeer met terrasoverkapping accessoires

Creëer extra sfeer met terrasoverkapping accessoires

Met een terrasoverkapping creëert u een comfortabele buitenruimte. U heeft daarbij tal van opties om deze te personaliseren. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan stijlvolle zijpanelen of verwarming zodat u ook op koudere dagen van het buitenleven kan genieten? Wij zetten in deze blog alle terrasoverkapping accessoires voor u op een rijtje.

Sfeervol én functioneel

Wanneer u een terrasoverkapping koopt, kiest u voor een plek in uw tuin waar u in alle rust kan ontspannen. Met schuifpanelen of glazen zijwanden voegt u daar nog een stijlvol én functioneel element aan toe. Zo geeft het niet alleen een knus gevoel, maar beschermt het u ook tegen wind en regen. Een win-win situatie dus! U heeft keuze uit diverse mooie zijelementen, zo vindt u altijd wel een stijl die bij u past.

terrasoverkapping accessoires

Ook voor ledverlichting geldt dat deze zowel sfeervol als functioneel is. Zeker wanneer het ‘s avonds vroeger donker begint te worden is dit zeker een aanrader. Plaats daarnaast ook verwarming onder uw terrasoverkapping en u kan zelfs op koude winteravonden genieten van het luxueuze buitenleven.

Geef uw terrasoverkapping een persoonlijke touch

Met een geïntegreerd audiosysteem wordt uw terras de plek bij uitstek om feestjes te geven. U kan het ook gebruiken om ontspannende achtergrondmuziek op te zetten wanneer u volledig tot rust wil komen in uw tuinkamer na een drukke werkdag. Wilt u niet dat uw gasten nat worden als het weer plots omslaat? Ga dan voor een Somfy regensensor. Wanneer deze sensor druppels detecteert sluiten de lamellen of het screendak van uw overkapping automatisch.

Bij het luxe buitenleven horen ook stijlvolle accessoires, bijvoorbeeld comfortabele meubelen en sfeervolle decoratie. Kies en combineer ze volledig naar uw wens en volgens uw stijl. Zo geeft u uw terrasoverkapping een persoonlijke touch. 

Meer informatie over terrasoverkapping accessoires

Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden op het gebied van terrasoverkapping accessoires? Neem dan contact met ons op of spring binnen in onze toonzaal. Wij helpen u graag verder.