Renson Linius wand

Beschermd tegen regen en wind
Privacy
Stijlvolle afwerking kan doorgetrokken worden tegen de achterliggende wand
Ruimte voor toevoegen van geluidsisolatie

Je carport of terrasoverkapping afwerken met zijwanden

De Linius wand met horizontale lijnstructuur is een stijlvolle oplossing om je carport of terrasoverkapping met zijwanden langs een of meer zijden functioneel en esthetisch af te sluiten. Enerzijds kan je kiezen voor een deels gesloten terrasoverkapping die je optimaal beschermt tegen weer en wind. Hiermee kan je ook je carport perfect veilig afsluiten. Anderzijds is er de Linius wand op barhoogte, die ideaal is voor de afboording van je terras.

Met Linius heb je de mogelijkheid om je terrasoverkapping met zijwanden te bekleden aan één of aan beide kanten. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar je kan binnenin ook extra geluidswerende isolatie voorzien die voor meer privacy zorgt. De horizontale aluminium lamellen in de wand van de gesloten terrasoverkapping of carport zijn gelakt in een zelfgekozen kleur. Voor een optimaal resultaat worden de Linius wanden altijd geplaatst zonder zichtbare aansluitingselementen. Daarnaast liggen ze perfect in lijn met je overkapping.

Een afwerkingsplint zorgt ervoor dat hoogteverschillen van je terras tot 6 cm worden goedgemaakt met een mooi afgewerkt geheel als resultaat. Bij elke Camargue, Camargue Skye, Algarve en Algarve Canvas kan je kiezen voor de Linius wanden om je terrasoverkapping of carport af te sluiten.

Linius_wand
Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven