Onbezorgd genieten op jouw terras met een Somfy regen- en windsensor

Laatst bijgewerkt op 21 oktober 2022

Zoals reeds aangehaald in eerdere blogs kan je met een terrasoverkapping het hele jaar door buiten op het terras vertoeven. De lamellen van een lamellendak kan je kantelen naar wens en door windschermen aan de zijwanden te plaatsen kan je ook tijdens kouder weer van het buitenleven genieten. Maar wat als er een manier bestond om dat comfort naar een nóg hoger niveau te tillen? Ontdek de voordelen van de Somfy windsensor en regensensor.

Creëer een extra buitenruimte

Er zijn verschillende manieren om jouw terras om te toveren tot een volwaardige extra ruimte. Zo kan je een terrasoverkapping aanvullen met allerlei accessoires, zoals:

  • ingebouwde verwarmingselementen. Zo kan je zelfs tijdens een koude winteravond gezellig op jouw terras genieten van een hapje of drankje.
  • een geïntegreerd audiosysteem. Ideaal voor achtergrondmuziek tijdens een feestje in je tuin.
  • ledverlichting, ingebouwd in de kolommen, het dak of in de lamellen. Perfect om een prettige sfeer te creëren!

Met zowel de Somfy windsensor als regensensor voeg je hier nog een extra dimensie aan toe. Niet alleen hoef je zelf de lamellen of schermen niet meer te sluiten als het weer plots verandert, je kan ook met een gerust hart de tuinmeubels onder jouw overkapping laten staan, zelfs wanneer je niet thuis bent.

Een (on)verwachte storm of regenbui? Geen zorgen!

Een herfstdag kan starten met mooi weer maar wisselvallig verlopen, net zoals er in de zomer een onverwachte bui kan vallen. Wanneer de Somfy regensensor druppels detecteert sluiten de lamellen of het screendak van jouw overkapping automatisch. Niet alleen bij regen, maar ook bij hevige wind sluiten de lamellen vanzelf als jouw terrasoverkapping is uitgerust met een Somfy windsensor. Zo kan je heerlijk in alle rust van het buitenleven blijven genieten.

Meer informatie over een Somfy windsensor of regensensor

Wij zorgen ervoor dat je het hele jaar door kan genieten van jouw terras of tuin, ook bij regen en wind. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen je graag verder.

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven