Brievenbus voor pakketten

Laatst bijgewerkt op 29 juni 2022

Staat de pakjesdienst bij jou thuis vaak voor een gesloten deur? Dat is verleden tijd met de eSafe brievenbus voor pakketten. Voortaan ontvang jij al jouw pakketten zonder vertraging bij je thuis.

Waarom kiezen voor een pakketbrievenbus?

Een brievenbus voor pakketten zorgt ervoor dat jij zorgeloos pakketjes ontvangt op elk moment van de dag. eSafe biedt een combinatie van een pakket- en brievenbus zodat al jouw brieven en pakjes 24 op 7 thuis geleverd kunnen worden. Zelfs wanneer je niet thuis bent, heb je geen last meer van onvindbare of natgeregende post, of de welgekende uitnodiging om je pakket elders af te halen.

Een eSafe brievenbus is daarnaast ook een zeer moderne en veilige oplossing. Het valklepsysteem met valdemping (zachte mousse) beschermt zelfs de meest breekbare pakjes. Je brieven en pakketjes vallen zacht naar beneden in een opvangbox, waar ze enkel met sleutel of code uitgehaald kunnen worden.

Je kiest uit tal van verschillende modellen en kleuren, elk met strak design. Zo is er steeds een brievenbus in jouw stijl die perfect bij jouw woning past. eSafe brievenbussen zijn gemaakt uit aluminium en zijn afgewerkt met roestvrije lak, waarop je 10 jaar garantie geniet. Duurzaamheid ten top! Bovendien worden alle brievenbussen gemaakt in België.

Retourneer eenvoudiger dan ooit

Met een eSafe brievenbus met pakketvak kies je voor de meest veilige, efficiënte en zorgeloze manier van pakjes ontvangen. Het valklepsysteem met valdemping (zachte mousse) beschermt al jouw pakjes, zelfs de meest breekbare. Brieven en pakketten vallen zacht naar beneden, waar ze enkel met een sleutel uitgehaald kunnen worden. Zo ben je zeker van een veilige opbergplaats voor alle pakketjes.

Meer weten over een brievenbus voor pakketten?

Benieuwd naar de verschillende modellen van de eSafe brievenbussen? Download dan onze brochure! Wil je informeren naar de mogelijkheden voor jouw situatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven