6 ideeën om jouw Renson terrasoverkapping in te richten

Laatst bijgewerkt op 29 juni 2022

Investeren in je buitenleven creëert meerwaarde voor je woning , maar ook voor jezelf. Of je nu graag vrienden uitnodigt voor een feestje of indruk wil maken op je familie met je kookskills, een overkapping is er de perfecte plek voor. We geven je graag 6 ideeën om jouw Renson terrasoverkapping in te richten.

1. Thuiskantoor

Nu thuiswerken stilaan geïntegreerd is in je leven, moet je daarvoor een stimulerend plekje voorzien. Een terrasoverkapping is de perfecte plaats om in alle rust een dossier af te werken, inspiratie op te doen of gewoonweg te werken in een aangenaam kader. De buitenlucht en het daglicht zullen jou en je professionele plannen alleen maar ten goede komen.

2. Culinair genot

Gooi je zelf een lekker stuk vlees op de barbecue of laat je iemand anders chef-kok spelen? Je maaltijd smaakt hoe dan ook beter met het uitzicht op je eigen tuin en de rust van je eigen omgeving. Daar kan geen enkel restaurantterras tegenop!

3. Glamping in het groen

Lekker romantisch en in stijl kamperen doe je voortaan in je eigen tuin. Knijp er samen even tussenuit, zonder voorbereiding, geworstel met tentstokken of ongewenste bezoekers. Spontaan, op je eigen tempo en met alle comfort en luxe binnen handbereik.

4. Je eigen mancave in een natuurlijke setting

De droom van elke man: een eigen mancave. Laat de muffe zolderkamer maar voor wat ze is, en promoveer je Renson terrasoverkapping tot mancave! Verzamel er met al je vrienden voor het montainbiken: banden oppompen, bidons vullen en dan samen door de modder ploeteren. Heerlijk! Nadien tijd om te relaxen en te genieten van een welverdiende frisse pint!

5. Sporten in de natuur

Doen een zweterige fitnesszaal of duf yogalokaal je sporthart niet bepaald sneller kloppen? Waarom maak je er zelf geen? Een frisse ruimte waar je in alle rust kan sporten. Alleen, één op één of met je hele vriendengroep.

6. Party time!

Een verjaardagsfeestje voor je kinderen hoeft helemaal niet huiveringwekkend te zijn. Organiseer het feestje gewoon onder je terrasoverkapping! Heerlijk om je kinderen te zien genieten. En je huis blijft helemaal rommel-vrij!

Maar ook voor je eigen party is een terrasoverkapping de place to be! Met de geïntegreerde verlichting en alle mogelijke settings tover je je overkapping makkelijk om in een dansvloer!

Meer ideeën voor je Renson terrasoverkapping?

Met een overkapping ben je beschut tegen wind, zon en regen in alle seizoenen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Renson terrasoverkapping? Neem dan zeker contact op of kom langs tijdens onze voorjaarsacties in maart!

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven